NIEUWSAudiomix

Bang & Olufsen dagen bij dealer Audiomix van 8 tot 10 december a.s.

De in de Belgische plaats Begijnendijk gevestigde audiodealer Audiomix zal van 8 t/m 10 december a.s. producten van het Deense Bang & Olufsen voor het voetlicht brengen. Audiomix zal met name de Beosound Theatre de nodige aandacht geven.

“Jaren in ontwikkeling. Toekomstbestendig. Verbluffend ruimtelijk geluid en een magisch, betoverend design: B&O’s nieuwste baanbrekend product, Beosound Theatre, geeft een nieuwe kijk op het begrip thuisbioscoop. Om dat te vieren willen we u uitnodigen voor een unieke ervaring in onze winkel. Kom langs en ervaar het zelf. Op zoek naar het perfecte eindejaarscadeau met fantastische kortingen tot wel 1.500 euro? Kom dan gerust langs tijdens onze Bang & Olufsen dagen,” aldus de tekst van de uitnodiging van audiodealer Audiomix.

Van 8 tot 10 december a.s. zijn het Bang & Olufsen dagen bij Audiomix. Kom langs in de showroom en ontdek een nieuwe kijk op geluid met een glaasje bubbels en een zoete lekkernij. Audiomix is open van 9:30 uur tot 18:00 uur. Op donderdag 8 december sluit de winkel om 21:00 uur.

B&O dagen bij Audiomix

Waar? Liersesteenweg 321, 3130 Begijnendijk (grens Aarschot)
Wanneer? 8 december t/m 10 december (op donderdag 8 december open tot 21:00 uur)

Meer weten”Kijk dan op de website van Audiomix.

MERK

EDITORS' CHOICE