NIEUWSQ Acoustics

House Of Music gaat producten van het Britse Q Acoustics in België distribueren

Vanaf 1 november 2022 is House Of Music de nieuwe exclusieve distributiepartner voor België en het Groothertogdom Luxemburg voor de producten van de Britse luidsprekerfabrikant Q Acoustics. Sinds 2006 ontwerpt Q Acoustics bekroonde en toonaangevende luidsprekers. In die tijd heeft Q Acoustics elke markt opnieuw gedefinieerd, van betaalbaar tot high-end, van stereo- en home cinemageluid tot het revolutionaire Q Active draadloze audiosysteem.

House Of Music distribueert Q Acoustics in België vanaf 1 november 2022

De verandering van importeur komt na een periode van samenwerking met France Marketing, die een belangrijke rol heeft gespeeld na de operationele veranderingen die het Brexit-proces voor het Britse bedrijf met zich mee heeft gebracht. Het weerspiegelt de wens van Q Acoustics om zijn aanbod in België en Luxemburg uit te breiden. De komende twaalf maanden zullen bijzonder belangrijk zijn voor Q Acoustics, met een druk programma van nieuwe producten die in de komende maanden zullen worden gelanceerd.

Jamie McKay, commercieel directeur van Q Acoustics, zegt: “dit is een fantastische kans voor Q Acoustics om samen te werken met House of Music en het komt op een spannend moment nu we een van onze meest ambitieuze periodes ingaan met nieuwe productlanceringen in de komende maanden. Het team van House of Music begrijpt duidelijk de vereisten van de Benelux hifi-markt, met een hoogwaardig dealernetwerk en een portfolio van topmerken, en we zijn verheugd dit nieuwe hoofdstuk met hen als partner te beginnen. Ik wil France Marketing, onze partner in Frankrijk, bedanken voor al hun harde werk en steun op het Belgische grondgebied terwijl we ons een weg baanden door de operationele veranderingen die de Brexit met zich meebracht.”

Michael Bingé, CEO van House of Music, zegt: “House of Music is al twintig jaar een toonaangevende hifiambassadeur in de Benelux en we zijn vereerd dat we zijn geselecteerd als exclusieve distributeur voor Q Acoustics. Hoewel we op papier een distributeur zijn, zien we onszelf als gepassioneerde ambassadeurs voor de merken waarin we geloven, en deze passie wordt altijd overgebracht op onze gespecialiseerde dealers. De toevoeging van dit toonaangevende audiomerk aan ons portfolio maakt de transformatie naar House of Music 2.0 compleet. In elk van de audiomarktsegmenten kunnen wij nu een kwaliteitsassortiment aanbieden, waardoor wij de voor de hand liggende hifispeler zijn voor het dealernetwerk in de Benelux. Elke dealer kan onze merken en product portfolio ontdekken in onze vernieuwde showrooms in Ronse.”

Lees ook onze recensie over de Q Acoustics Q Active 200 en onze recensie over de Q Acoustics Concept 300.

MERK

EDITORS' CHOICE