NIEUWSMoonriver

Moonriver Audio 505 Phono Preamplifier: instelbare phono-versterker met vier ingangen

Het Zweedse audiobedrijf Moonriver Audio heeft een klein portfolio. Liever veel aandacht besteden aan een klein aantal apparaten dan andersom, zo lijkt het motto van de Zweedse fabrikant te luiden. Moonriver Audio heeft de 505 Phono Preamplifier aangekondigd. Prijs en leveringsinformatie moeten nog bekend worden gemaakt, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.

Moonriver Audio 505 Phono Premaplifer

Moonriver Audio’s gloednieuwe 505 Phono Preamplifier debuteert op dit moment in de VS op het Capital Audio Fest. De Moonriver Audio 505 Phono Preamplifier beschikt over vier ingangen voor draaitafels. Elke ingang is instelbaar en natuurlijk kan de 505 Phono Preamplifier omgaan met muzieksignaal van zowel MM-elementen als MC-elementen.

De Zweedse fabrikant belooft een ultralage ruis, solide circuits en een open, transparant en dynamisch geluid. Ontworpen met en voor audiofielen, platenverzamelaars en muziekliefhebbers in het achterhoofd, pronkt de 505 Phono Preamplifier met natuurlijke klankkleuren en moeiteloze muzikaliteit, aldus de fabrikant.

Voor het overige is Moonriver Audio nog spaarzaam met het verstrekken van gegevens en foto’s. Prijs en leveringsinformatie voor de Benelux zijn nog niet bekend gemaakt.


EDITORS' CHOICE