NIEUWSVogel`s

Vogel’s Signature: drie nieuwe vlaggenschip tv-beugels

Het Nederlandse Vogel’s heeft de Signature-productlijn van tv-beugels gelanceerd. De drie leden van de nieuwe Signature-productlijn zijn volgens de fabrikant niet alleen fraai ontworpen maar zijn ook makkelijk om te installeren en op te hangen. “Dit is het beste van het beste. Met bijna 50 jaar ervaring in design, vakmanschap en innovatie is deze serie met recht ons vlaggenschip,” aldus de persverklaring van Vogel’s.

Vogel’s Signature: tv-beugels met de wow-factor

Door het elegante en minimalistische ontwerp past een Signature TV-beugel het naadloos op een grote, ultraslanke televisie met diameter tussen 40 tot 77 inch met een maximaal gewicht van 35 kilogram. De Vogel's Signature tv-muurbeugels kunnen tot 120 graden worden gedraaid voor optimaal kijkcomfort.

De bediening van Signature tv beugels is fenomenaal. De Signature DesignMount tv beugel is uitgevoerd met Vogel’s befaamde OneFinger Movement. Hierdoor draai je het scherm met slechts één vinger soepel in de gewenste positie. Voor de consument die nóg meer luxe wil, is de Signature MotionMount tv beugel de ultieme keuze. Deze elektrische tv beugel heeft echt de wow-factor. Bij inschakeling van de tv beweegt de beugel automatisch naar een vooraf ingestelde of laatst gekozen positie. Verder bedien je hem met je stem (Siri Voice Control), afstandsbediening of de app, aan een ieder de keus.

Voor professionele toepassingen heeft Vogel’s de Signature MotionMount PRO ontwikkeld. Een Ethernet aansluiting en RS-232 connectie zijn voorbereid. Hiermee configureer je de elektrische Vogel’s MotionMount PRO gemakkelijk en koppel je deze met andere producten in de ruimte. Voor de gebruiker blijft Automatic Movement bij inschakeling van de tv en gebruik van een app en afstandsbediening mogelijk.

Vogel’s Signature: meer indrukwekkende functies 

  • Zowel de Signature DesignMount als de Signature MotionMount uitvoering beschikt over een ingenieus vierarmig mechanisme, met lange, sterke draagarmen. Hierdoor heeft de tv beugel een grote voorwaartse reikwijdte van maar liefst 72 centimeter.
  • Om kabels en aansluitingen netjes uit het zicht te werken, beschikken de beugels over Vogel’s unieke Cable Inlay System (CIS), kabelhouders met ruimte voor vier meter kabel en een afdekplaat.
  • Ons Vogel’s (Electronic) Screen Protection System, ofwel (E)SPS, voorkomt dat je grote tv tegen de muur stoot.
  • Dankzij 3D-Leveling stel je je tv na installatie eenvoudig waterpas, zowel horizontaal als verticaal als in de diepte.
  • Met Vogel’s Signature breng je niet alleen luxe, maar ook zekerheid. Alle Signature modellen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze zijn getest op driemaal het maximale gewicht en TÜV gecertificeerd. Daarnaast zijn de beugels uitvoerig getest op levensduur en uithoudingsvermogen.
  • De zorg voor het milieu vindt Vogel’s belangrijk. Daarom is de verpakking zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt. De verpakking bevat geen onderdelen van EPS (Expanded Polystyrene) meer. Bovendien is het gebruik van wegwerpplastic met 95% verminderd.

Vogel’s Signature: bijpassende kabelgoot

Bij een design tv beugel horen natuurlijk geen kabels langs de muur. Vogel’s stijlvolle aluminium kabelgoot TVA 7000 biedt hiervoor de ideale oplossing. Deze apart verkrijgbare, bijpassende kabelgoot sluit naadloos aan op de muurplaat van de Signature tv beugels. De aluminium kabelkolom TVA 7000 is in wit en zwart beschikbaar.

Meer weten? Kijk dan op de website van Vogel’s.

MERK

EDITORS' CHOICE