NIEUWSVeddan

Luidsprekerbouwer Veddan laat klanten hun eigen speakers ontwerpen in nieuwe 3D-omgeving

De in de Nederlandse plaats Doetinchem gevestigde speakerfabrikant Veddan lanceerde afgelopen week zijn product configurator. In een 3D-omgeving kunnen belangstellenden het uiterlijk van hun eigen Veddan Origin of Atom samenstellen. Door verschillende kleuren en afwerkingen te combineren kunnen klanten een luidspreker ontwerpen die perfect past bij het interieur van hun woonkamer, luisterruimte of thuisbioscoop.

Veddan Product Configurator: maak een eyecatcher in huis

“Met de configurator zetten we een volgende stap in het volledig personaliseren van onze speakers”, zegt Rens Timmermans, productmanager van Veddan. “Nog maar één op de vier sets die we verkopen is wit of zwart, de klant drukt graag zijn eigen stempel op de luidspreker door zelf een kleurstelling te kiezen. We hebben het nu mogelijk gemaakt dat mensen via onze website zelf het uiterlijk van een Origin of Atom kunnen samenstellen. Ze krijgen hierdoor meteen een indruk van het eindresultaat. Naast het feit dat we de speakers afstellen op de ruimte en het gehoor van de gebruiker, kunnen onze klanten er nu dus ook voor zorgen dat de speakers naadloos opgaan in het interieur. Hiermee zijn onze speakers niet alleen perfect voor het afspelen van hoogwaardig geluid, maar ook als meubelstuk een eyecatcher in huis.”

De configurator is te vinden op www.veddan.com.

Lees ook onze recensie over de Veddan Atom.

Over Veddan

Veddan is een in Doetinchem gevestigde luidsprekerfabrikant. Na ruim vijf jaar ontwikkelen en testen, lanceerde het bedrijf in 2019 de Veddan Origin met de unieke Ultra Fast Membrame-technologie. In 2021 volgde de compactere Veddan Atom. De UFM-technologie bestaat uit een composieten module met aan beide zijden een membraan gespannen. Deze membranen hebben de dikte van een halve menselijke haar en zijn gemaakt van een unieke polyesterlegering. De UFM-modules kunnen 99,5% van alle frequenties tussen 20 en 24.000 Hz bereiken wat zorgt voor een extreem natuurlijke geluidsweergave.

MERK

EDITORS' CHOICE