Anthem en Paradigm voor het voetlicht op zat. 29 en zon. 30 okt. a.s. bij Hobo Hifi in Arnhem

De vestiging van Hobo Hifi in Arnhem zal op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober de luidsprekers van de Canadese fabrikant Paradigm demonstreren samen met de versterkers van het eveneens Canadese Anthem. De medewerkers zullen de bezoekers laten luisteren en kijken naar diverse opstellingen met een hoofdrol voor beide merken. En dat is niet voor niets, want Anthem en Paradigm passen verrassend goed samen. 

Anthem en Paradigm in de spotlight bij Hobo Hifi Arnhem

“Wij wisten het al, maar delen het zo graag. Anthem heeft alles in huis om zelfs de meest verwende oren en ogen te verrassen, aldus de aanhef van de uitnodiging van Hobo Hifi in Arnhem. “Met een eigen ontwikkel- en productielijn in Canada (dat geldt overigens ook voor Paradigm) zorgt Anthem al meer dan twintig jaar voor een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de branche. De voorversterkers, versterkers en audio/video-receivers van Anthem bieden je de meest geavanceerde tools die beschikbaar zijn om al je entertainmentsystemen eenvoudig aan te sluiten, te bedienen, te optimaliseren en van stroom te voorzien. Innovaties, zoals Anthem Room Correction (ARC Genesis) of het niet-invasieve Advanced Load Monitoring-circuit in de Anthem versterkers zorgen voor extra gemakken en veiligheid en maakt plaatsing van elke luidsprekers in elke ruimte mogelijk. Anthem audioproducten zijn hoogwaardig én bieden de flexibiliteit en veelzijdigheid van een Zwitsers zakmes, maar dan op audio/video toegespitst.

Ook Paradigm is zo'n rasecht liefhebbersmerk. Al sinds het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw is dit eveneens Canadese merk bezig met het ontwerpen en produceren van hoogwaardige luidsprekers, ontworpen vanuit wetenschappelijke studies, niet op basis van speculatie of enkel een uiterlijk. Een eigen fabriek in Toronto, voorzien van de grootste particuliere echovrije kamer van Noord-Amerika, biedt Paradigm de mogelijkheid om elk deel van het productieproces (en dus de kwaliteit) nauwlettend in de gaten te houden en te kunnen controleren. Inmiddels is Paradigm in meer dan 55 landen ter wereld verkrijgbaar en worden haar luidsprekers over de hele wereld geroemd.”

Wat wordt er gedemonstreerd in Arnhem?

Tijdens de show in de winkel in Arnhem zullen specialisten de bezoekers in diverse luisterruimtes trakteren op geslaagde Anthem/ Paradigm combinaties. Van betaalbaar tot aan echte high end, van stereo tot aan home cinema. Deze sets staan er tijdens de showdagen:

Anthem en Paradigm: Stereo

Anthem en Paradigm: Meerkanaals:

  • Anthem MRX 540 met Paradigm Millenia satellietspeakers en subwoofer
  • Anthem MRX 740 met o.a. Paradigm Founder 80F
  • Anthem AVM 70/ MCA 525 Gen. 2 met o.a. Paradigm Founder 100F

Wat digitale bronnen betreft zal er in Arnhem gebruik worden gemaakt van een Lumin U1 en een Lumin U2 mini.

Bezoek de show op zaterdag 29 oktober tussen 10:00 uur en 17:00 uur of op zondag 30 oktober tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Adres en contactgegevens Hobo Hifi Arnhem

HOBO hifi Arnhem
Koningstraat 21
6811 DG Arnhem
Tel. 026 - 442 7421EDITORS' CHOICE