Hobo Hifi Den Haag biedt uitgebreide kennismaking met B&W 700 S3 op 29 en 30 okt. a.s.

Audiodealer Hobo Hifi biedt op zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. in Den Haag een uitgebreide kennismaking aan met de leden van de nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 Serie. Verspreid over verschillende luisterruimtes zullen verschillende modellen opgesteld staan zodat een bezoeker alle leden afzonderlijk kan horen en zien. Koffie, thee, fris en hapjes staan klaar want de kans is groot dat een belangstellende langer in de winkel blijft dan aanvankelijk gepland.

B&W 700 S3 in het zonnetje op 29 en 30 oktober 2022 bij Hobo Hifi in Den Haag

Onlangs heeft de Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins de 700 S3 productlijn gelanceerd Hobo Hifi Den Haag biedt de mogelijkheid om de luidsprekers te horen en te zien in het laatste weekend van oktober.

De nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 is uitgerust met veel technologieën uit het topmodel van het iconische merk, de 800 Serie Diamond. Deze luidsprekers worden vertrouwd door 's werelds beroemdste opnamestudio's. De nieuwe 700 Serie luidsprekers brengen dus studiogeluid bij je thuis, met elegante, high-performance modellen die bij elk interieur en smaak passen. De nieuwe 700 Serie luidspreker is het gevolg van de strategie van Bowers & Wilkins om concepten en technologieën toe te passen ontwikkeld voor de topmodellen. Na een uitgebreid ontwikkelingsprogramma van drie jaar heeft bijna elk element van de nieuwe Bowers & Wilkins 700 serie een transformatie ondergaan: van kastontwerp, constructie en afwerking tot belangrijke akoestische en mechanische verbeteringen.

Het resultaat mag er volgens Hobo Hifi meer dan zijn. Maar liefst acht modellen, die slankere behuizingen, een gebogen voorpaneel en drivers die in afzonderlijke 'pods' gemonteerd zijn is de derde generatie Bowers & Wilkins 700 Serie een lust voor zowel oog als oor. Extra luxe technieken en toepassingen zoals een Carbon Dome tweeter, biomimetische ophanging en bij meerdere modellen een Tweeter-on-Top design vergroten de weergavekwaliteit en de inzetbaarheid van de luidsprekerserie aanzienlijk.

De nieuwe behuizingen zijn niet alleen slanker dan voorheen, maar worden nu ook met een Mocha-afwerking aangeboden. Deze prachtige, sterk generfde houtsoort sluit perfect aan bij de herziene afmetingen en hoogwaardige detaillering van de behuizingen van de nieuwe 700 Series. Samen met de al bestaande afwerkingen Gloss Black en Satin White biedt Mocha een perfecte aanvulling van B&W opties op de hedendaagse design- en interieurbehoeftes.

Verschillende luidsprekers in verschillende luisterruimtes

De Haagse specialisten van Hobo Hifi laten de bezoekers in de meerdere luisterruimtes van de winkel aan de Loosduinseweg is horen wat er allemaal klankmatig bereikt kan worden met de nieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 serie. Daarbij zal gebruik worden gemaakt van diverse merkencombinaties, waaronder versterking van McIntosh, Rotel Michi, Moon en NAD Masters. Als bronnen kan je vertrouwen op gerenommeerde merken als Lumin, Bluesound en Thorens, om er maar een paar te noemen.

Bezoek de introductieshow op zaterdag 29 oktober tussen 10:00 uur en 17:00 uur of op zondag 30 oktober tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

Adres en contactgegevens Hobo Hifi Den Haag

HOBO hifi Den Haag
Loosduinseweg 679 - 685
2571 AL Den Haag
Tel. 070 - 364 2635


EDITORS' CHOICE