NIEUWSFocal

De app van Naim gaat ook apparaten van Focal ondersteunen

Sinan Kökbugur | 27 september 2022 | Fotografie Fabrikant | Focal

Het Britse audiobedrijf Naim en de Franse luidsprekerfabrikant Focal werken al een tijdje samen. Naim heeft aangekondigd dat de app die wordt gebruikt voor toestellen van Naim geschikt gemaakt gaat worden om nieuwe producten van Focal te ondersteunen. We weten niet welke producten dat zullen zijn.

Focal & Naim App

Vanaf 4 oktober a.s. zal de app van Naim er anders uitzien. Doel is volgens de makers dat de app extra app-compatibele producten kan ondersteunen en in de toekomst nog meer functies kan bieden.

Maar er is meer. De nieuwe Focal & Naim-app blijft alle Naim-producten ondersteunen die de huidige Naim-app biedt, plus enkele nieuwe producten van Focal. Het app-pictogram verandert ook om de ondersteuning van de app voor zowel Focal- als Naim-producten weer te geven.

Een andere verandering is dat gebruikers van iPhones en iPads minimaal iOS 13.1 moeten gebruiken. Naar eigen zeggen verhogen de app-makers periodiek de minimaal ondersteunde iOS-versie om ervoor te zorgen dat de app gebruik kan maken van de nieuwste functies die door Apple worden aangeboden.

Wie automatische updates op zijn apparaat heeft ingeschakeld, hoeft verder niets te doen. De app-update gebeurt automatisch. Wie liever handmatig bijwerkt, moet de Apple App Store of Google Play Store bekijken en de update toepassen wanneer deze beschikbaar is.

MERK

EDITORS' CHOICE