NIEUWSPrimare

Primare SPA25 Prisma: negenkanaals AV-receiver

Het Zweedse audiobedrijf Primare heeft de SPA25 Prisma aangekondigd, een negenkanaals AV-receiver die 100 Watt per kanaal kan leveren als alle kanalen tegelijk worden aangestuurd. De levering zal in november gaan beginnen in een naar keuze zwarte of aluminiumkleurige uitvoering.

Primare SPA25 Prisma: krachtige AV-receiver

De nieuwe SPA25 Prisma van het Zweedse Primare komt in de bekende strakke stijl van het merk. De nieuwe AV-receiver volgt de eerder gelanceerde achtkanaals versterker A35.

De Primare SPA25 is een negenkanaals AV-receiver. Uiteraard worden alle nieuwe snufjes en moderne codccs ondersteund, waaronder Dolby Atmos en DTS:X, Dirac Live EQ, 4K HDR switching, eARC en Primare’s Prisma netwerkspeler-technologie. Aan vermogen geen gebrek want de SPA25 Prisma kan 100 Watt per kanaal leveren als alle kanalen tegelijk worden aangestuurd.

Daarnaast biedt de AV-receiver de mogelijkheid voor bi-amping voor de linker en rechter kanalen. Door toevoeging van een stereo-versterker kan een elfkanaals opstelling worden gebouwd.

Ten slotte zal de SPA25 Prisma het eerste model zijn met de nieuwe Prisma afstandsbediening, inclusief IR-besturing voor alle oude en nieuwe producten van Primare.

Primare SPA25 Prisma: prijs en leveringsinformatie

De Primare SPA25 wordt vanaf november op de markt verwacht voor een adviesprijs van 5.500 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE