Luistershow bij Poulissen op 24 sept. a.s. met nog te onthullen producten van Bowers & Wilkins

Op zaterdag 24 september a.s. zal de in Roermond gevestigde audiodealer Poulissen Audio Video Center de introductie voor de Benelux mogen verzorgen van een nieuwe productlijn van Bowers & Wilkins. Wat dit voor producten zijn? Dat kan of mag Poulissen nog niet vertellen, maar het zou gaan om de allernieuwste producten van Bowers & Wilkins.

Luistershow op 24 september a.s. met nieuwe producten van Bowers & Wilkins

“Als eerste in de Benelux mogen wij je kennis laten maken met de allernieuwste producten van Bowers & Wilkins. Meer mag er helaas nog niet over worden gezegd, maar je mag er in ieder geval van uitgaan dat het prachtige producten zijn,” aldus Poulissen in zijn persbericht.

Poulissen vervolgt: “audioshows zijn dé manier om kennis te maken met HiFi-producten. Op zaterdag 24 september 2022 zal Bowers & Wilkins specialist Ronald Dijkstra diverse demonstraties verzorgen. Naast dat hier uiteraard aandacht zal worden geschonken aan de nieuwe producten, zal Ronald Dijkstra ook ingaan op diverse aspecten die van belang zijn bij HiFi-optimalisatie. Zo zal hij ingaan op de ideale luidsprekerplaatsing en welke andere factoren van belang (kunnen) zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Kortom, ben je benieuwd naar de nieuwste producten van het toonaangevende merk Bowers & Wilkins? Of ben je geïnteresseerd in HiFi en wil je hier graag meer over te weten komen én bij de Benelux-introductie van deze baanbrekende nieuwe productlijn aanwezig zijn? Je bent van harte welkom.

Luistershow op 24 september a.s.: sessies van een uur

De sessies zullen één uur duren. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Sessie 1 - 10.00 tot 11.00 uur
  • Sessie 2 - 12.00 tot 13.00 uur
  • Sessie 3 - 14.00 tot 15.00 uur
  • Sessie 4 - 16.00 tot 17.00 uur

Mocht je een zitplaats willen reserveren, dan kun je nu een e-mail sturen naar info@poulissen.nl. Vermeld in deze e-mail je naam en het aantal personen. Tevens kun je erbij vermelden welk tijdstip je voorkeur heeft. Wij nemen vervolgens contact met je op voor het reserveren van een exclusieve plaats.

Wil je liever zonder een aanmelding de show bezoeken? Ook dat kan, uiteraard zo lang er ruimte is.

Of wil je de nieuwe modellen kort komen bekijken? Ook dat kan na afloop van de diverse shows. De Bowers & Wilkins specialist beantwoordt graag je vragen.

Graag tot ziens bij Poulissen in Roermond,” zo besluit Poulissen.

Adres en contactgegevens Poulissen

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel.: +31 (0) 475 – 335 716
Website: https://www.poulissen.nl

MERK

EDITORS' CHOICE