NIEUWSLoewe

Loewe Klang Sub1: ronde draadloze subwoofer

Loewe heeft een productlijn van audioproducten genaamd “Klang” en bouwt en verkoopt o.a. draadloze luidsprekers in deze productlijn. Het bedrijf heeft nu de Klang Sub 1 aan de productlijn toegevoegd, een draadloze subwoofer voor het onderste stukje laagweergave. De Klang Sub 1 kan ook samenwerken met producten van andere merken. De levering zal in de loop van de maand juli gaan beginnen.

Loewe Klang Sub 1

De Loewe Klang Sub1 is ontworpen voor het leveren van een dynamische en krachtige weergave van lage tonen. Ondanks zijn compacte afmetingen van 287 x 158 millimeter (diameter x hoogte) levert de Loewe Klang Sub1 een totaal muziekvermogen van 160 Watt. De constructie van de Loewe Klang Sub 1 is apart. Onder de ronde topplaat bevinden zich vier vrij zwevende passieve membranen met twee actieve woofers gerangschikt in de vorm van een zeshoek. Dit zorgt volgens de fabrikant voor een zeer hoge mate van opheffing van eventuele ongewenste trillingen, zelfs bij hoge volumes en de constructie elimineert volgens de fabrikant het bijbehorende achtergrondgeluid.

De Loewe subwoofer is gebouwd van hoogwaardige materialen, een allround akoestische stof en een zwaar basis- en toppaneel. De Klang Sub werkt draadloos, afgezien dan van de stroomkabel, waarvan de stekker onzichtbaar in de onderkant van de subwoofer is gestoken.

De Loewe Klang Sub1 is afgestemd op de akoestische eigenschappen van de Loewe Klang-producten, maar kan ook worden gecombineerd met producten van andere fabrikanten. Voor de geluidsoverdracht tussen televisietoestel en subwoofer vertrouwt Loewe op een draadloze verbinding via een Bluetooth-zender die wordt meegeleverd. Hierdoor kan de subwoofer bijna overal in de kamer worden geplaatst. De Klang Sub 1 is volgens de fabrikant de perfecte aanvulling op het 2.1-systeem voor Loewe tv-toestellen met geïntegreerde soundbar (vanaf model SL3).

Loewe Klang Sub1: prijs en leveringsinformatie

Loewe Klang Sub1 kost net geen 400 euro en de levering zal in de loop van de maand juli beginnen.


EDITORS' CHOICE