NIEUWSDenon

Denon presenteert nieuwe audioproducten op de High End München

Het van oorsprong Japanse audiomerk Denon staat op de beursvloer van audiobeurs High End München van 19 t/m 22 mei. Denon zal nieuwe audioproducten demonstreren voor de aanwezigen. Tot de nieuwe producten van Denon behoren twee geïntegreerde versterkers, waarvan één met streaming platform HEOS Built-In, en een hoogwaardige CD-speler.

Denon PMA-1700NE geïntegreerde versterker: Advanced Ultra High-Current UHC MOS-FET

Denon toont in München de PMA-1700NE geïntegreerde versterker die 140 Watt per kanaal kan leveren. De PMA-1700NE biedt aansluitmogelijkheden voor zowel analoge als digitale bronnen. Vinylliefhebbers zullen genieten van de moving magnet als moving coil ingang voor platenspelers. Anderen zullen de optische en coaxiale digitale ingangen voor andere apparaten, zoals tv-geluid en integratie van mediaspelers, op prijs stellen.

De PMA-1700NE biedt ook ondersteuning voor digitale muziek met hoge resolutie tot 11,2-MHz DSD en 384-kHz/32-bit via de USB-B ingang, gekoppeld aan een nauwkeurige master clock en een krachtige DAC die jitter effectief onderdrukt voor de beste prestaties bij digitale weergave. De uitgangen zijn A/B luidsprekeraansluitingen en een subwoofer pre-out.

Het belangrijkste is dat de PMA-1700NE is gebouwd met het oog op een lange levensduur. De versterker heeft een trillingsbestendig ontwerp voor maximale isolatie en is opgebouwd met premium onderdelen, waaronder een elektronische volumeregeling voor een soepele, lineaire aanpassing van de uitgangsniveaus. Vergulde luidsprekeraansluitingen en analoge broningangen voorkomen corrosie en zorgen voor betrouwbare verbindingen.

Denon PMA-900HNE: geïntegreerde versterker met HEOS Built-In

Een andere versterker die zijn primeur beleeft op de High End München is de Denon PMA-900HNE, de eerste HEOS Built-In geïntegreerde netwerkversterker van Denon. Of je nu tv wil kijken, games spelen of naar muziek luisteren, de PMA-900HNE is bedoeld als middelpunt van je woonkamer. Geweldig en betaalbaar stereogeluid perfect voor elke gelegenheid. De versterker is uitgerust met een geavanceerd versterker ontwerp met een vermogen van 85 Watt per kanaal en een extra grote voeding.

De PMA-900HNE maakt streamen gemakkelijk dankzij de WiFi-netwerkverbinding, die toegang biedt tot de vrijwel onbeperkte content van populaire internet-providers, maar ook het gemak biedt van AirPlay 2, Bluetooth en het streamen van audio in verschillende ruimten via HEOS Built-in. De PMA-900H kan alle gangbare audioformaten verwerken, zoals ALAC, FLAC en WAV lossless bestanden van maximaal 24 kHz/192-bits, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muziekbestanden (het SACD-formaat).

Denon DCD-900NE: CD-speler met USB-afspeelmogelijkheid

De Denon DCD-900NE CD-speler is ontwikkeld om de PMA-900HNE aan te vullen, waarmee een complete stapeling ontstaat die elk type digitale muziek kan afspelen. Engineers van Denon hebben de meest geavanceerde AL32 Processing Plus digitale signaalverwerking en filtering ingebouwd. Alpha Processing is Denin;s eigen interpretatie van hoe DA-conversie zou moeten werken. Hierdoor wordt elke opname met een indrukwekkende precisie en helderheid weergegeven. De DCD-900NE heeft een geïntegreerde USB-poort die hoog resolutie weergave in ondersteunt tot PCM 192kHz/24bits en DSD 2.8MHz/5.6MHz.

Het trillingsbestendige ontwerp beschermt de speler tegen ongewenste bewegingen voor het meest zuivere audiosignaal voor elk audiosysteem. In combinatie met de Denon PMA-900HNE zullen luisteraars meer dan ooit genieten van hun cd-collectie. Denon heeft meer dan 110 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige audiocomponenten en de ongeëvenaarde prestaties in zowel geluid als bouwkwaliteit brengt muziek uit alle bronnen tot leven als nooit tevoren.

Denon staat op de beursvloer van de High End München 19 t/m 22 mei bij het MOC-evenementencentrum, atrium 4.1, kamer F111.

Denon PMA-1700NE, PMA-900HNE en DCD-900NE: prijzen en leveringsinformatie

De PMA-1700NE zal beschikbaar zijn vanaf juni 2022 voor 1.999 euro
De PMA-900HNE zal beschikbaar zijn vanaf juli voor 999 euro
De DCD-900NE zal beschikbaar zijn vanaf juni voor 499 euro

MERK

EDITORS' CHOICE