NIEUWSApple

De handigste accessoires voor je iPhone

Met de handigste accessoires voor je iPhone haal je het maximale uit je smartphone. Geniet van optimaal geluid met de draadloze oordopjes zoals de AirPods Pro of AirPods 3. Natuurlijk wil je je bezit graag goed beschermen en daarom is het verstandig om te zorgen voor een hoesje en een screen protector. De iPhone is een gewild product en daarom zijn er heel wat fabrikanten die leuke en handige accessoires maken voor je toestel. Je hoeft dus niet altijd een hoesje van Apple te kopen. Bovendien raak je nooit meer je spullen kwijt dankzij AirTags. 

Externe bijdrage  dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.NL

Top 3 handigste accessoires

De iPhone is door Apple bedacht om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken. Dat is dan ook precies waarom er bij de smartphone in de loop der jaren steeds meer accessoires bij gekomen zijn. Je hebt niet het nieuwste toestel nodig, want je koopt ook met veel gemak een iPhone 12 hoesje, zonder een lange zoektocht. Bovendien werken de meeste accessoires van Apple zelf ook op oudere modellen. Je hebt geen iPhone 13 nodig om AirTags te kunnen koppelen en zelfs met verouderde iPhones kun je naar je favoriete muziek luisteren met AirPods.

iPhone hoesjes en screen protectors

Een iPhone is vrij prijzig in de aanschaf. Daarom is het extra zonde als je het toestel laat vallen en deze gerepareerd moet worden buiten de garantie om. Apple maakt namelijk gebruik van dure onderdelen, dus kan het best prijzig worden om het toestel op eigen kosten te laten repareren. Dit is dan ook een extra reden om te kiezen voor een iPhone hoesje en een screen protector. Met het hoesje bescherm je de buitenkant van het toestel optimaal tegen valschade. Een screen protector is een laag gehard glas dat je over je scherm kunt plakken, zodat je krassen kunt voorkomen. Bij een val vangt zo’n screen protector de hardste klappen op, zodat de kans dat je scherm heel blijft toeneemt.

AirTags

Een andere handige accessoire die je samen met je iPhone kunt gaan gebruiken is de AirTag. AirTags kun je kopen in setjes van vier of los per stuk. Dit is Apples eigen tracker. Zo’n tracker kun je bijvoorbeeld aan je koffer hangen op het vliegveld of aan je portemonnee voor op vakantie. Als je dan je spullen kwijt bent, start je de iPhone op en vind je deze gemakkelijk weer terug. De AirTags zijn tot een paar meter nauwkeurig en kunnen bovendien een piepgeluidje maken. Op die manier vind je je spullen snel weer terug. Dat is zeker handig als je op vakantie je koffer bent kwijtgeraakt of in een nachtclub mogelijk gerold bent.

AirPods

Ten slotte is er genoeg moois voor de muziekfanaten. Apple brengt regelmatig eigen (draadloze) oordopjes uit. Zo heeft Apple de AirPods 3 en de AirPods Pro uitgebracht. De AirPods 3 is een goedkopere variant met een andere pasvorm. De AirPods Pro hebben rubbertjes die het gehoorkanaal af kunnen sluiten. Op die manier kun je Active Noise Cancelling activeren. Dankzij de rijke bassen van de AirPods geniet je altijd van goed geluid waar je ook als audiokenner blij van wordt.


EDITORS' CHOICE