Bang & Olufsen voegt nieuw formaat toe aan de Beovision Harmony lijn

Het Deense Bang & Olufsen (B&O) heeft een nieuw formaat aan zijn bestaande productlijn van Harmony televisies toegevoegd. Als een vlinder die zijn vleugels opent, waaieren twee zorgvuldig vervaardigde eikenhouten en aluminium fronten uit en rijst een dun scherm op tot perfecte kijkhoogte. De Beovision Harmony is een opvallend stukje design dat eens te meer Bang & Olufsen's compromisloze benadering van design, vakmanschap en geluidsprestaties demonstreert. Deze maand wordt de Beovision Harmony 83 inch toegevoegd aan de bestaande reeks, naast de 66, 77 en 88 inch formaten.

Beovision Harmony: opvallende televisies

Bang & Olufsen onthulde de eerste Beovision Harmony in 2019. Het is een televisie-ervaring die het design van elke leefruimte verheft en deze vult met spectaculair geluid. Wanneer de Beovision Harmony uit staat of alleen muziek afspeelt, rust het dunne scherm dicht bij de vloer en wordt het gedeeltelijk bedekt door twee zorgvuldig vervaardigde fronten van eiken- en aluminiumhout, waarin het krachtige soundcenter is ondergebracht. Als de Beovision Harmony wordt aangezet, waaieren de twee fronten uit, als een vlinder die zijn vleugels opent, en komt het scherm omhoog tot de perfecte kijkhoogte. Als de televisie wordt uitgezet, speelt de fijn gechoreografeerde sequentie zich in omgekeerde volgorde af.

De Beovision is verkrijgbaar in verschillende formaten. In mei 2022 wordt  het formaat van 83 inch toegevoegd aan de Beovision Harmony-reeks, evenals nieuwe luidsprekerbekleding voor het 83 inch model.

De ambachtelijk vervaardigde fronten van eikenhout en aluminium herbergen technische instrumenten, delicaat met de hand en het oor afgesteld om alle details van muziek en geluid te onthullen. Het ingewikkelde indelingspatroon is zorgvuldig ontworpen om de akoestische prestaties van het driekanaals, volledig actieve DSP-gebaseerde geluidscentrum te maximaliseren. In combinatie met LG’s topklasse OLED scherm –  met helderdere, zelf verlichtende pixels en verbluffende kleuren – brengt dit toonbeeld van home decor en luxe entertainment nieuw leven in films, sportevenementen en must-see shows.

Beovision Harmony: entertainment voor thuis

De Beovision Harmony is ontworpen als een middelpunt van home entertainment. De Beovision Harmony beschikt over een robuust luidsprekersysteem met uitstekende geluidskwaliteit en biedt indrukwekkende muziekstreaming met geïntegreerde muziekdiensten zoals Tune-In en Deezer. De tv kan ook rechtstreeks streamen vanaf een smartphone via Apple Airplay 2, ingebouwde Chromecast of Bluetooth. De Beovision Harmony wordt ook geleverd met LG's meest recente webOS 4.5-platform, waarmee de gebruiker toegang heeft tot mediadienstverleners zoals Netflix, Amazon en YouTube.

De Beovision Harmony integreert ook naadloos met de groeiende collectie multiroom-producten van Bang & Olufsen. Voor wie zich wil onderdompelen in eersteklas surround sound, beschikt de Beovision Harmony over een ingebouwde 7.1 surround sound-decoder. Hierop kunnen tot acht Beolab-luidsprekers worden aangesloten, zoals de Beolab 18, Beolab 50 en Beolab 90.

Alle bronnen en aangesloten apparaten kunnen worden bediend met de Beoremote One, een prachtig stukje technologie dat ergonomisch is ontworpen en vervaardigd uit één stuk geëxtrudeerd aluminium.

Beovision Harmony: prijzen en leveringsinformatie

De Beovision Harmony, inclusief de LG OLED C9 83 inch TV die geoptimaliseerd is voor Bang & Olufsen, zal verkocht worden voor prijzen vanaf 21.000 euro en zal vanaf mei 2022 verkrijgbaar zijn in de winkels van Bang & Olufsen.

MERK

EDITORS' CHOICE