NIEUWSfonolab

Step-up trafo's Tsjechische fonolab nieuwste aanwinst Simply Audio

Importeur Simply Audio, waar je onder meer de merken Remton Audio en Phasemation vindt, laat weten per direct ook de producten van het Tsjechische fonolab (bewust gespeld met kleine f, red.) in het assortiment op te nemen.

"Begin dit jaar kregen we bij Simply Audio een mail van Alexander Remmer, de man achter de Remton Tube Phonostages waar we al jaren importeur van zijn", vertelt Dimitri van Hoven. "Hij vertelde over een vriend van hem, Jan Snegov, woonachtig in dezelfde straat in Praag, die een distributeur zocht voor zijn producten."

"Naast een Tonearm en een VTA adjuster maakt fonolab voornamelijk SUT’s of wel step-up trafo’s. Opvallend ook. De meeste SUT’s zijn niet alleen in zwart en zilver leverbaar, maar ook in blauw, rood of bijvoorbeeld Simply Audio oranje. Hoe verfrissend is dat?"

"Nu werken we bij Simply Audio al met de step-up trafo’s van Phasemation, maar werden toch nieuwsgierig, want Alexander meldt dit niet zomaar. Het merk fonolab maakt in hun SUT’s namelijk gebruik van Japanse Tamura trafo’s. En die Tamura trafo’s hebben nogal een reputatie, weten wij. Dus snel het instapmodel de FLT Series besteld, en dat stelde zeker niet teleur. Later ontvingen we het topmodel, de QVATTVOR Symmetrical Balanced Toroidal Step-Up Transformer. Ook daar hebben we avonden met genot naar zitten luisteren. En zo kom je als Simply Audio dus opeens met een nieuw merk in je assortiment: fonolab!"

Kijk voor meer informatie op simplyaudio.nl en fonolab.com.

MERK

EDITORS' CHOICE