Bang & Olufsen lanceert Beoplay EX, de meest veelzijdige draadloze ANC in-ears tot nu toe

Het Deense audio- en lifestylebedrijf Bang & Olufsen kondigt vandaag de lancering aan van de Beoplay EX, de nieuwste toevoeging aan het draagbare portfolio. Met een adaptieve ANC en een volledig waterdicht design is de Beoplay EX het meest veelzijdige, echt draadloze in-ear hoofdtelefoon van Bang & Olufsen tot nu toe. De Beoplay EX is ontworpen om persoonlijk geluid te vergemakkelijken en biedt een combinatie van prestatie en stijl om de perfecte persoonlijke audiopartner, aldus de aanhef van het persbericht.

Bang & Olufsen Beoplay EX

“De Beoplay EX belichaamt de naadloze mix van comfort, luxe en kwaliteitsgeluid die het geheel van onze legendarische audioportfolio verbindt. Van onze bekroonde Beoplay H95 over-ear ANC hoofdtelefoons tot de Beoplay Portal, onze eerste stap op de gamingmarkt, is de Beoplay EX de natuurlijke volgende stap in ons superieure geluidsaanbod,” aldus Dorte Vestergaard, Category Director van Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen Beoplay EX: compact en comfortabel ontwerp

De Beoplay EX onderscheidt zich van eerdere Bang & Olufsen hoofdtelefoons vooral door de vorm van het design. Ontwerper Thomas Bentzen heeft de op een steel gebaseerde vorm overgenomen en omgetoverd tot een eindproduct dat even stijlvol als comfortabel is. De behuizing van de hoofdtelefoon aan de binnenzijde van het oor is kleiner dan ooit tevoren en zorgt voor een comfortabele en stabiele pasvorm die volgens de fabrikant urenlang zonder bijstellen kan worden gedragen.

Het praktische karakter van deze nieuwe vorm gaat hand in hand met de kenmerkende Bang & Olufsen esthetiek, die door 96 jaar vakmanschap en designinnovatie is geperfectioneerd. Van de spiegelglas-interface die het licht op het perfecte moment vangt, tot de omringende ring van geborsteld aluminium, de Beoplay EX maakt een statement voor de drager, of hij nu kiest voor het gladde Black Anthracite, de weelderige Gold Tone of de opvallende Anthracite Oxygen-afwerking. De Beoplay EX wordt geleverd met een bijpassende oplaadcase van geborsteld aluminium, die dankzij het handige zakformaat de perfecte reisgezel is.

Bang & Olufsen Beoplay EX: overal te gebruiken, ook buiten in de regen

Of je de Beoplay EX nu op kantoor, onderweg, in de sportschool of thuis gebruikt, hij is door Bang & Olufsen ontworpen met het doel om in elke omgeving het beste geluid te leveren. De Beoplay EX is uitgerust met Adaptive Active Noise Cancellation-technologie, zodat de luisteraar de diepte, het detail en de helderheid van het geluid kan waarnemen zoals de artiest het heeft bedoeld, d.w.z voor een meeslepende geluidservaring.

Bang & Olufsen's nieuwe vorm in oortelefoondesign creëert ruimte voor een 9,2 millimeter luidsprekerdriver in de Beoplay EX en dat is de grootste die het merk ooit voor een volledig draadloos in-ear toestel heeft gebruikt. Dit resulteert in een aanzienlijke verhoging van de kracht van elk audiomoment, zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Luisteren kan de hele dag doorgaan, want de Beoplay EX heeft tot twintig uur afspeeltijd inclusief opladen in de behuizing, en zes uur afspeeltijd met ANC ingeschakeld.

Deze combinatie van geluidskwaliteit en indrukwekkende ANC gaat gepaard met een verhoging van de gesprekskwaliteit, zodat de Beoplay EX op elk moment kan worden gebruikt voor het aannemen van vergaderingen of persoonlijke gesprekken. Elke oortelefoon heeft drie microfoons, beamforming technologie en ingebouwde eigen spraakfunctionaliteit, voor een naadloze gesprekservaring.

Bang & Olufsen Beoplay EX: eenvoudige connectiviteit en waterbestendig

Dankzij de nieuwste Bluetooth 5.2-technologie en ruisonderdrukking op de achtergrond kan je met de Beoplay EX eenvoudig draadloos verbinding maken met kantoor, vrienden en familie, waar je ook bent. Dankzij de Multipoint-connectiviteit kunnen de oortelefoons ook met twee apparaten tegelijk worden verbonden, zodat dragers met het ene apparaat naar muziek kunnen luisteren en met het andere telefoongesprekken kunnen voeren.

De Beoplay EX is niet alleen toonaangevend op het gebied van connectiviteit, maar het nieuwe model is ook zweet- en IP57-gecertificeerd stofbestendig en waterdicht, waardoor het een uiterst duurzame persoonlijke geluidsoplossing is.

Bang & Olufsen Beoplay EX: prijs en leveringsinformatie

Bang & Olufsen heeft nog niet laten weten vanaf wanneer de nieuwe Beoplay EX kan worden gekocht en voor welke prijs.


MERK

EDITORS' CHOICE