NIEUWSArtSound

ArtSound breidt Smart-familie uit met Smart Stream en Smart Zone 4

Het Belgische audiobedrijf ArtSound heeft de nieuwe Smart Stream en Smart Zone 4 voorversterkers gelanceerd. Beide toestellen zijn compact en lid van de Smart-familie van multiroom producten. Eventueel kunnen de Smart Stream en Smart Zone 4 uit het zicht worden geplaatst. Bediening gaat met een app.

Art Sound Smart Stream: compacte stereovoorversterker met streaming functies

ArtSound wil met de Smart- producten een betaalbaar, betrouwbaar en open multiroom alternatief aanbieden. “We willen ons compatibel maken met zoveel mogelijk domotica-systemen en smart home platformen.You sound so smart,” aldus ArtSound.

De Smart Stream is een compact toestel dat een bestaand muzieksysteem kan uitbreiden met de wereld van streaming. De Smart Stream heeft analoge en digitale ingangen. Spotify, Tidal, Qobuz, bluetooth, AirPlay en nog veel meer zijn aan boord.

Met het uitfaseren van de FM-radio, en de minder goede ontvangst van DAB+ radio biedt de internetradio van de Smart Stream een oplossing. Met de handige 4Stream-app zijn alle radiozenders wereldwijd maar één klik verwijderd.

De Smart Stream laat zich graag gebruiken naast de andere leden van de Smart-familie, zoals de Smart Hyde en Smart Zone 4 en uitbreidingen daarvan. Je kan er één groot multiroom-systeem van maken.

De Smart Stream is per direct verkrijgbaar voor 179  euro bij de verkooppunten van ArtSound en op de ArtSound webshop.

Art Sound: Smart Zone 4: voor vier verschillende luisterruimtes

De Smart Zone 4 is een streaming voorversterker voor vier zones die, meer nog dan de Smart Hyde, gericht is op de grotere particuliere en professionele installaties. De Smart Zone 4 maakt gebruik van hetzelfde platform en dezelfde chip. Alle huidige en toekomstige ArtSound Smart-producten kunnen dus perfect met elkaar werken. Dit alles bedienbaar vanuit éénzelfde makkelijk te gebruiken app.

De Smart Zone 4 opent de deuren naar wereld van de muziek streaming: internetradio door TuneIn en vTuner, muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, … en nog veel meer zijn aanwezig. En dit niet voor één enkele zone, maar tot vier individuele zones.

Ook op vlak van connectiviteit is alles maal vier: per zone zijn een analoge RCA in- en uitgang, een optische en coaxiale uitgang, een USB ingang en een 12V trigger uitgang aanwezig. Hiernaast zijn nog master ingangen voor analoog RCA, en digitaal optisch en coaxiaal. De gebruiker kan een eindversterker van ArtSound gebruiken of een model van een andere fabrikant.

De Smart Zone 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 899 euro bij de verkooppunten van ArtSound en op de ArtSound webshop.

MERK

EDITORS' CHOICE