NIEUWSPiega

Piega lanceert cilindervormige actieve subwoofer Sub Medium

De Zwitserse luidsprekerfabrikant Piega heeft de Sub Medium aangekondigd, een actieve subwoofer die draadloos of via een kabel muzieksignaal aangeleverd kan krijgen. De cilindervormige aluminium behuizing van de Sub Medium is gesloten en twee drivers met een diameter van 200 millimeter pakken op bij 18 Hz.

Piega Sub Medium

Piega prijst de nieuwe Sub Medium aan als de ideale aanvulling op de Ace Wireless productlijn. De actieve subwoofer kan eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd of op elk WiSA-apparaat (zender) worden aangesloten. Uiteraard kan de Sub Medium ook bekabeld worden aangesloten op elk klassiek passief systeem en zo gecombineerd worden met alle luidsprekers van Piega.

De cilindervormige kast is volledig van aluminium gemaakt. Het compacte afgeronde aluminium profiel met een diameter van slechts 230 millimeter en de gesloten kastconstructie zorgen volgens de ontwerpers voor een ongelooflijk nauwkeurige laagweergave die al begint bij 18 Hz. Het moderne design en de hoogwaardige afwerking zijn ook een visueel hoogtepunt in elke omgeving. Het is in elk geval weer eens wat anders dan een kubusvormig of anderszins rechthoekig ontwerp.

 

De twee drivers die een diameter hebben van acht inch zijn afgestemd op het kastvolume. Bovendien gebruikt de Sub Medium dezelfde digitale filters en algoritmen als de Ace Wireless-serie, waardoor een lineaire basweergave over het hele bereik mogelijk is. De Sub Medium past zich ook aan aan het gekozen volume en kan volgens de makers desgewenst zorgen voor een dreunende laagweergave.

Piega Sub Medium: prijs en leveringsinformatie

 

De koper kan, zoals het Piega betaamt, kiezen uit een witte, zwarte of aluminiumkleurige uitvoering. We weten nog niet wanneer de levering in de Benelux gaat beginnen en ook zijn wij nog in afwachting van prijsinformatie voor de Benelux.


EDITORS' CHOICE