Luistershow met dCS Ring Dac Apex bij Wide Screen Audio op 9 en 10 april

De in de Belgische stad Gent gevestigde audiodealer Wide Screen Audio zal op zaterdag 9 april en zondag 10 april a.s. apparatuur van het Britse dCS demonstreren met daarin de nieuwe Ring Dac Apex hardware. Deze nieuwe hardware wordt vanaf nu geplaatst in de Rossini en Vivaldi systemen van dCS, maar kan ook in eerder geleverde systemen worden geplaatst. Wie eerst wil horen hoe het klinkt, kan gaan luisteren bij Wide Screen Audio op 9 of 10 april. 

dSC Ring Dac Apex

Eerder deze maand heeft dCS de Ring Dac Apex uitgebracht. Deze nieuwe hardware is volgens de fabrikant het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling en verbetert de prestaties en muzikale expressie van de dCS Rossini en Vivaldi systemen. Vanaf nu zal de nieuwe generatie van de Rossini Dac, Vivaldi Dac en Rossini CD Player standaard voorzien zijn van de nieuwe Ring Dac Apex-hardware.

Daarnaast kunnen ook bestaande Rossini en Vivaldi eigenaars hun toestellen upgraden met de Ring Dac Apex-hardware. De upgrade zal begin mei beschikbaar zijn voor aankoop. Uw huidige toestel wordt dan opgestuurd naar de leverancier en daar voorzien van de nieuwe Apex-hardware en een officieel Apex-label om aan te tonen dat het toestel geüpgraded werd.

Ondanks het feit dat de dCS toestellen al uitzonderlijk goed klinken op zich, tilt de Apex-upgrade de Rossini en Vivaldi nog naar een hoger niveau. De sound heeft meer detail, diepere zwarten, een nóg grotere driedimensionale soundstage en dat zonder de natuurlijke sound te verliezen.

Luistershow op zaterdag 9 april en zodag 10 april

In het weekend van 9 en 10 april zal de Apex-upgrade van de Vivaldi en de Rossini in de showroom van Wide Screen Audio staan ter demonstratie.

De Vivaldi Apex zal opgesteld staan in combinatie met de Wilson Audio SabrinaX speakers, Pass Labs XA100.8 eindversterkers en Pass Labs XP22 voorversterker.

De Rossini Apex zal opgesteld staan in combinatie met de Boenicke W11+ speakers, Moon 860A v2 eindversterker en Moon 740P voorversterker.

Meer weten? Kijk dan op de website van Wide Screen Audio. Toegang is gratis maar belangstellenden moeten zich even inschrijven.

Adres en contactgegevens Wide Screen Audio

Wide Screen Audio
Zwijnaardsesteenweg 75
9000 Gent – België
Tel.: +32 (0)93 – 916 916
E-mail: info@widescreenaudio.be
Website: https://www.widescreenaudio.be/


EDITORS' CHOICE