NIEUWSRhapsody

Trafomatic Rhapsody voor het voetlicht op zat. 26 maart bij Rhapsody in Hilversum

De in Hilversun gevestigde audiodealer Rhapsody zal op zaterdag 26 maart a.s. een luistershow organiseren en daarbij de geïntegreerde buizenversterker van het Servische Trafomatic Audio genaamd Rhapsody voor het voetlicht brengen. De nieuwe Rhapsody zal luidsprekers van Franco Serblin aansturen. Een draaitafel van Reed en een streamer van Grimm zullen als bron functioneren. Iedereen is welkom maar het aantal plaatsen is beperkt dus aanmelden is verplicht.

 Trafomatic Audio Rhapsody by Rhapsody

Onlangs hebben wij geschreven over de lancering door het in Servië gevestigde Trafomatic Audio van de geïntegreerde buizenversterker genaamd Rhapsody. De gelijknamige audiodealer in Hilversum, Rhapsody dus, zal de Rhapsody van Trafomatic Audio op zaterdag 26 maart a.s. in het zonnetje zetten.

Wie kan er nou zeggen dat er een hoogwaardige audiocomponent naar hem is vernoemd? Het zal vast toeval zijn. Of zou de Servische fabrikant Trafomatic Audio geweten hebben van het bestaan van audiodealer Rhapsody in Hilversum? Hoe dan ook, Rhapsody is trots dat de gelijknamige versterker in de luisterruimte staat. Op zaterdag 26 maart a.s. krijgt de Rhapsody bij Rhapsody de volle aandacht. Luidsprekers van Franco Serblin zullen de lucht in beweging brengen en muzieksignaal zal afwisselend komen van een draaitafel van Reed met een Nagra Classic Phono voortrap en een streamer van Grimm type MU1.

Lees ook onze recensies over de Grimm MU1.

Belangstellenden moeten zich van tevoren aanmelden voor een tijdslot. Rhapsody belooft klaar te staan met de lekkerste koffie van het Gooi.

Meer weten? Kijk dan op de website van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE