Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B: geïntegreerde buizenversterker

De in Servië gevestigde audiofabrikant Trafomatic Audio heeft de PSE300B aangekondigd, een geïntegreerde buizenversterker waarbij twee buizen per kanaal van het type 300B voor de eindversterking zorgen, bijgestaan door een buis van het type 6SN7. Het uitgangsvermogen is 20 Watt per kanaal. We weten niet wanneer de levering gaat beginnen.

Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B

De PSE 300B is de nieuwste geïntegreerde versterker van het Servische Trafomatic Audio. De nieuwe versterker kan 20 Watt per kanaal vermogen leveren. Zoals gebruikelijk bij buizenversterkers zijn er aparte aansluitingen voor luidsprekers met een impedantie van acht Ohm resp. vier Ohm.

De ingangsgevoeligheid is 0,4 Volt (RMS) en de ingangsimpedantie is 47 kOhm. Per kanaal zijn drie buizen geplaatst, t.w. twee stuks 300B en een enkele 6SN7. Twee VU-meters op het front geven een indicatie van het afgegeven vermogen. De gebruiker heeft drie cinch-ingangen en een XLR-aansluiting tot zijn beschikking. De PSE 300B weegt 32 kilogram.

Trafomatic Audio Rhapsody PSE 300B: prijs en leveringsinformatie

We weten niet wanneer de levering gaat beginnen. Ook is nog geen officiële prijsinformatie bekend gemaakt maar – louter – ter indicatie – op diverse buitenlandse websites zagen wij een prijs genoteerd staan van 18.000 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE