NIEUWSDynaudio

ThuisTesters gezocht voor de Dynaudio Emit 10 en 30 luidsprekers

De Deense luidsprekerfabrikant Dynaudio heeft afgelopen zomer een nieuwe generatie van de Emit-luidsprekerlijn gepresenteerd. De serie biedt volgens de Denen dé ingang tot het high-end universum van Dynaudio en is ontwikkeld om opmerkelijke prestaties in zijn prijsklasse te leveren. Voor wat betreft de Emit 20 weten we alvast dat daar niets aan gelogen is, want Jamie beoordeelde de beste van de twee Emit-monitoren als topspeakers in hun prijsklasse die iets heel moeilijks kunnen: resolutie bieden én toch heel ontspannen zijn om naar te luisteren. De Emit 30 vloerstaanders zijn ondertussen onderweg naar Michael voor een tweede review van de serie, maar die kans willen we onze lezers ook graag geven. Interesse om een paar weken over een set Dynaudio's te beschikken voor een review op HIFI.NL?

*DEZE OPROEP IS INMIDDELS GESLOTEN

Dynaudio Emit

De vernieuwde productlijn van het in 1977 opgerichte Dynaudio bestaat uit twee monitor-modellen voor op een stand, genaamd Emit 10 en Emit 20, twee vloerstaanders, de Emit 30 en Emit 50 en ten slotte een centerluidspreker Emit 25C. De luidsprekers zijn allemaal ontworpen, vormgegeven, getuned en geoptimaliseerd bij het eigen Dynaudio Labs in Denemarken. De zeer geavanceerde Jupiter meetfaciliteit – een enorme meetconstructie – speelde een sleutelrol in hun ontwikkeling.

Alle Emit luidsprekers gebruiken de Cerotar tweeter uit de vermaarde Evoke serie, die op zijn beurt is gebaseerd op de formidabele Esotar Forty tweeter in Dynaudio’s Special Forty jubileumluidspreker. De speciaal ontwikkelde AirFlow magneet in de Cerotar tweeters is gemaakt van keramisch strontiumcarbonaat ferriet+, en de 28 millimeter spreekspoel is gewikkeld van aluminiumdraad – een typisch Dynaudio kenmerk dat ook te vinden is in de legendarische Esotar 3 tweeter.

“Het mooie van werken aan een luidspreker als de Emit is dat we alle ‘trickle down’ technologie kunnen gebruiken, die we ontwikkeld hebben voor onze allerbeste luidsprekers. Dezelfde mannen en vrouwen werken aan alle producten, dus we weten precies hoe we de prestaties van dat niveau bij de mensen kunnen krijgen die hun eerste stappen in de echte high-end hifi wereld zetten”, aldus Daniel Edmonds, Dynaudio’s Chief Acoustic Specialist.

Wil je zelf beoordelen wat het resultaat is? En dat vervolgens in je reviewdebuut met andere lezers delen? Dan hebben we onderstaand een mooie oproep voor je!

ThuisTesters gezocht: Dynaudio Emit 10 en 30

We zoeken maar liefst vier lezers van HIFI.NL die in april zelf eens een aantal weken met een Dynaudio willen spelen. Concreet hebben we namelijk twee sets Emit 10 monitoren én twee sets Emit 30 vloerstaanders die op zoek zijn naar een logeeradresje dit voorjaar. Meld je nu aan, en mogelijk benaderen we jou om komende maand eens met een lid van de Dynaudio Emit-familie kennis te maken.

Laat je contactgegevens achter in onderstaand formulier, en vermeld ook zeker even waarom jij hieraan mee wil doen en natuurlijk in welke set de luidsprekers geïntegreerd zullen worden. Daarnaast horen we natuurlijk graag je voorkeur voor het model: de Emit 10 monitor of de Emit 30 vloerstaander. | Lees hier meer over Dynaudio Emit

*DEZE OPROEP IS INMIDDELS GESLOTEN, DEELNEMERS HEBBEN 30 MAART BERICHT GEHAD

Deelnemers kunnen een aantal weken over een set beschikken voor een review op HIFI.NL. En geen zorgen, we voorzien in een stappenplan voor wie graag wat ondersteuning heeft bij het opstellen van de beoordeling. 

MERK

EDITORS' CHOICE