Luistershow met dCS Apex Ring Dac op zat. 19 maart bij Studio Wilbert in Utrecht

Op zaterdag 19 maart a.s. zal Studio Wilbert in Utrecht het nieuwe Apex Ring Dac platform van het Britse dCS demonstreren. Het nieuwe Apex Ring Dac platform is geplaatst in de modellen Rossini en Vivaldi van dCS en kan ook als upgrade in reeds eerder geleverde toestellen worden geplaatst. Studio Wilbert zal drie verschillende sets samenstellen waarin apparaten van dCS zullen schitteren.

dCS Apex Ring Dac bij Studio Wilbert

Onlangs heeft het Britse Data Conversion Systems (dCS) een nieuwe DAC-platform gelanceerd genaamd Apex Ring Dac. Bestaande bezitters van apparaten van dCS kunnen ook profiteren van het nieuwe platform door hun apparaten te laten upgraden door een dealer. Dat is goedkoper en milieuvriendelijker dan de aanschaf van een heel nieuw toestel.

Als een fabrikant beweert dat hij iets beters op de markt heeft gebracht, wil je dat als belangstellende natuurlijk wel even zelf kunnen toetsen. Een demonstratie bij een vakhandelaar is daarvoor het geëigende middel. Op zaterdag 19 maart a.s. zal Studio Wilbert in Utrecht de Nederlandse première van de dCS Rossini Apex en dCS Vivaldi Apex presenteren. Aangesloten op versterkers van Spectral en Pass Labs en luidsprekers van Estelon en Boenicke belooft Studio Wilbert er een muziekfeest van de maken.

Belangstellenden krijgen drie verschillende sets gepresenteerd om de nieuwe digitale standaard te kunnen ervaren.

Iedereen is welkom, maar het aantal plaatsen is berperkt en Studio Wilbert wil daarom graag belangstellenden verspreid over verschillende tijdsloten verdelen (naar keuze 10:30 uur, 13:00 uur en 15:00 uur). Belangstellenden wordt daarom verzocht om zich van tevoren in te schrijven via https://www.wilbert.nl/dcs-apex-event.

Studio Wilbert heeft de volgende sets samengesteld:

Set 1: Vivaldi Apex
dCS Vivaldi Apex
dCS Vivaldi Upsampler
dCS Vivaldi Clock
Spectral DMC 30 SC
Spectral DMA 280 S3
Estelon YB2
MIT/Shunyata

Set 2: Rossini Apex
dCS Rossini APEX
dCS Rossini Clock
Pass Labs XP32
Pass Labs X250.8
Boenicke W11SE+
MIT/Shunyata

Set 3: Bartók
dCS Bartók
Pass Labs INT250
Boenicke W5SE+
MIT/Shunyata

Adres en contactgegevens

Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht

Tel. 030 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://www.wilbert.nl/


EDITORS' CHOICE