NIEUWSDenon

Denon vult Denon Home productlijn aan met draadloze subwoofer

Audiomerk Denon heeft zijn Home productlijn van draadloze luidsprekers uitgebreid met de Denon Home Subwoofer. De draadloze subwoofer voegt volgens de fabrikant een heldere, ruimtelijke bas toe aan de Denon Home Soundbar 550 en alle andere draadloze Denon Home luidsprekers. De nieuwe subwoofer maakt draadloos contact met de andere luidsprekers. De adviesprijs is net geen 500 euro.

Denon Home Subwoofer: draadloze aanvulling van lage tonen

De draadloze subwoofer heeft alleen een voedingskabel naar het lichtnet nodig. De verbinding met de andere Denon Home luidsprekers of soundbar gaat via WiFi. De acht inch woofer zit in een compacte behuizing die ook uit het zicht geplaatst kan worden.

Met HEOS Built-in kan de nieuwe Denon Home Subwoofer draadloos worden gekoppeld met de Denon Home Soundbar 550. Het is ook mogelijk om een paar draadloze Denon Home-luidsprekers toe te voegen om een echte 5.1 surround sound-ervaring te creëren die de cinema ervaring tot leven brengt. Instellingen voor volume, low-pass filter en fase kunnen worden aangepast in de HEOS-app om de subwoofer te optimaliseren voor de akoestiek van de ruimte.

Denon Home productlijn

De Denon Home draadloze multiroom luidsprekers kunnen met elkaar samenwerken in Party Mode of ieder afzonderlijk verschillende muziek spelen. Gebruikers hebben daarnaast toegang tot de gangbare streamingdiensten zoals Spotify, Amazon Music HD, Deezer, TIDAL en meer, evenals bestanden opgeslagen op hun telefoon via WiFi, AirPlay 2 of Bluetooth. Met de netwerk connectiviteit en USB poort laat de Denon Home familie zelfs weergave toe van hoge resolutie bestanden inclusief 192kHz/24-bit en DSD 2.8/5.6MHz.

Lees ook onze recensie over de Denon Home luidsprekers.

Denon Home Subwoofer: prijs en leveringsinformatie

De Denon Home Subwoofer is vanaf vandaag te koop voor 499 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE