NIEUWSApple

Wie is er bereid om meer dan 700 euro te betalen voor een tas van Gucci voor de Apple AirPods Max?

Sinan Kökbugur | 11 februari 2022 | Fotografie Fabrikant | Apple

Het Italiaanse modehuis Gucci heeft een tas gelanceerd genaamd Ophidia die speciaal is gemaakt voor de AirPods Max hoofdtelefoon van Apple. Dat is fijn, want de standaardhoes van Apple’s AirPod Max is zóóóóóó burgerlijk dat je die echt niet kunt meenemen naar een royaltyfeestje. Nee, je moet echt iets doen om je te onderscheiden van het voetvolk. De Gucci-tas is duurder dan de hoofdtelefoon zelf, maar dat is toch geen probleem?

AirPods Max: noise-cancelling over-ear hoofdtelefoon

In december 2020 heeft Apple een draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon genaamd AirPods Max op de markt gebracht. Lees ook onze recensie over de AirPods Max van Apple.

De AirPods Max zijn niet goedkoop, maar de techniek en geluidskwaliteit zijn goed, dus de prijs is voor veel klanten wel te rechtvaardigen. Voor wie de door Apple meegeleverde hoes wat gewoontjes vindt, is er goed nieuws. Het Italiaanse modehuis Gucci heeft namelijk de Gucci Ophidia gelanceerd, een fraaie op maat gemaakte tas voor de AirPods Max.

De Ophidia is een waar luxeproduct. De Ophidia is gemaakt in Italië en heeft een kliksluiting. De schouderband is verstelbaar tot een hoogte van 60 centimeter en de afmetingen zijn 21 x 14 x 3,5 centimeter. Designdetails zijn onder meer de dubbele G, goudkleurige accenten en de Hodiernum-print aan de binnenkant. De voering is van neopreen en viscose.

Belangstelling voor deze fraaie en onderscheidende tas? De Gucci Ophidia is te vinden in de officiële Gucci store voor een prijs van 730 euro. Dat is meer dan de adviesprijs van de hoofdtelefoon die erin wordt gestopt. Is het dat waard? Wie deze vraag stelt hoort waarschijnlijk niet tot de doelgroep van Gucci.


EDITORS' CHOICE