NIEUWS

ISE bundelt krachten met IoT Solutions World Congress

Redactie Hifi.nl | 01 februari 2022 | Fotografie Fabrikant

Integrated Systems Europe gaat samenwerken met IOT Solutions World Congress (IOTSWC). De twee evenementen bundelen hun krachten in mei om een naar eigen zeggen ongeëvenaard ecosysteem voor digitale transformatie te presenteren aan professionals uit vele sectoren.

Het gezamenlijk plaatsvinden van de twee evenementen biedt volgens de organisaties een unieke kans om het kruispunt tussen twee verschillende sets van technologieën te verkennen. Naast de beste professionele AV-bedrijven en systeemintegratie-experts van ISE, zal IOTSWC toonaangevende experts en bedrijven aan tafel brengen die o.a. werken aan kunstmatige intelligentie, internet der dingen (IoT) en kwantumcomputing. Het doel van deze samenwerking is om de gemeenschappelijke basis te benadrukken die nieuwe ideeën en inspiratie biedt voor zowel deelnemers als exposanten.

De overeenkomst tot samenwerking geeft de bezoekers van elke show toegang tot beide tentoonstellingsruimten, zonder extra kosten, terwijl deelnemers die zich hebben geregistreerd voor een van de ISE-conferenties 50% korting krijgen op het IOTSWC-congresprogramma - en vice versa.

De regisseurs van beide shows zijn enthousiast over wat deze samenwerkingsovereenkomst belooft voor de aanwezigen.

De directeur van IOTSWC, Roger Bou, verklaart: “we zijn erg enthousiast over deze overeenkomst. Bij IOTSWC zijn we van mening dat enkele van de belangrijkste technologieën die we hebben laten zien, zoals kunstmatige intelligentie en het internet der dingen, een ongelooflijk transformatiepotentieel hebben voor de professionele AV-industrie en dat evenzo de AV- en systeemintegratie-industrie kan helpen bij het ontwikkelen van baanbrekende nieuwe oplossingen voor de ecosysteem voor digitale transformatie.”

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, voegt toe:

“AV- en IT-convergentie was de belangrijkste trend in de sector bij ISE in het afgelopen decennium en de inspirerende innovaties die plaatsvinden in IoT tillen dit naar een ander niveau. Nu onze twee evenementen in mei op dezelfde tijd en plaats plaatsvinden, is het erg spannend om samen te werken en nog meer samenwerkingsgebieden te verkennen. De spannende wereld van pro AV en de inspirerende innovaties in IoT maken allerlei mogelijkheden werkelijkheid.”

Wat is IOTSWC?

IOT Solutions World Congress wordt gezamenlijk georganiseerd door Fira de Barcelona en het Industry IoT Consortium (IIC), een organisatie die in 2014 is opgericht om de adoptie van het Industrial Internet of Things te versnellen. De IIC zegt dat het “zich richt op het stimuleren van de implementatie van innovatieve technologische oplossingen die bedrijven digitaal transformeren”. Voor de editie van 2022 – de zesde – neemt IOTSWC de titel Game-Changing Solutions for Industry Transformation aan .

Het evenement identificeert vier belangrijke typen eindgebruikers binnen het bezoekersprofiel: 1. strategen die hun onderneming een stap vooruit moeten helpen, 2. operationele technologen die de interne processen van hun bedrijf willen optimaliseren, 3. klantgerichte marketeers, met sterke expertise in klantgedrag via meerdere kanalen, 4. IT-specialisten, die kunnen bepalen hoe bepaalde oplossingen hun bedrijf ten goede kunnen komen.

Het congresprogramma van IOTSWC is opgebouwd rond vijf thema's: Business Optimization, Artificial Intelligence, Connectivity, Security en Customer Experience. Naast IOTSWC vindt ook het Barcelona Cybersecurity Congress plaats, een jaarlijks evenement dat samen met de Catalaanse regering wordt georganiseerd.


EDITORS' CHOICE