NIEUWSSVS

SVS Prime Wireless Pro SoundBase: geïntegreerde versterker met draadloze streaming-functies

Sinan Kökbugur | 24 januari 2022 | Fotografie Fabrikant | SVS

Het Amerikaanse audiobedriijf SVS heeft de Prime Wireless Pro SoundBase aangekondigd. De Prime Wireless Pro SoundBase is een geïntegreerde versterker met uitgebreide streaming-functies en het is de opvolger van de Prime Wireless SoundBase. De Pro-versie heeft nieuwe aansluitingen en functies gekregen. In maart 2022 zou de levering moeten gaan beginnen.

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

De SVS Prime Wireless Pro SoundBase is een tweekanaals geïntegreerde versterker die twee keer 150 Watt aan vier Ohm kan leveren. Verder heeft het apparaat uitgebreide streaming-functies aan boord. De Pro-versieis de opvolger van de Prime Wireless SoundBase. De fabrikant heeft een HDMI- ARC aansluiting toegevoegd, alsmede de levering van een IR-afstandbediening, een OLED-display en ondersteuning van AirPlay en Chromecast.

De DA-converter van de SVS Prime Wireless Pro SoundBase kan muzieksignaal tot 24-bit/192 kHz verwerken. Alle grote streamingdiensten en internetradio worden ondersteund. Bediening gaat met de DTS Play-Fi app die ook door andere merken wordt ondersteund.

Natuurlijk is de SVS Prime Wireless Pro SoundBase voorzien van analoge en digitale aansluitingen. Een draaitafelingang is echter niet aanwezig maar dat is op te lossen met een extern phono-trapje. Het aansluiten van een USB-schijf of USB-stick is niet mogelijk. Wellicht iets voor de volgende versie?

Afgezien van bediening met de DTS-PlayFi app heeft de gebruiker de beschikking over knopjes op het front en op de IR-afstandbediening. Via een daarvoor geschikt apparaat – bijvoorbeeld een smartphone of tablet – kan de SVS Prime Wireless Pro SoundBase ook spraakcommando’s ontvangen.

SVS Prime Wireless Pro SoundBase: prijs en leveringsinformatie

Naar verwachting zal de levering in maart 2022 gaan beginnen. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE