NIEUWSSonoro

Sonoro heeft de Maestro en Orchestra uitgebracht in een walnoothouten uitvoering

Het Duitse Sonoro is begonnen als bouwer van tafelradio’s maar het bedrijf heeft ook een aantal serieuze hificomponenten op de markt gebracht. De Maestro, een geïntegreerde versterker met cd-loopwerk en uitgebreide streaming-functies aan boord, en de Orchestra, een tweeweg monitorluidspreker, zijn in een walnoothouten uitvoering uitgebracht en worden als bundel aangeboden.

Sonoro Maestro en Orchestra in walnoothouten uitvoering

Wij hebben de Maestro en een paartje van het tweeweg monitormodel Orchestra van het Duitse Sonoro in de herfst van 2020 in onze testruimte gehad en dat was een genoegen.

De Maestro is een zeer veelzijdig apparaat. Het is immers een geïntegreerde versterker met analoge en digitale ingangen, een cd-loopwerk en uitgebreide streaming-functies en radiofuncties aan boord. De tweeweg Orchestra valt op vanwege de linttweeter (AMT) en de relatief krachtige weergave van lage tonen.

Lees ook onze recensie over de Maestro en de Orchestra van Sonoro.

Beide apparaten waren tot voor kort alleen in een zwarte, witte en grijze versie te koop, maar de Duitse fabrikant heeft daar nu ook een warme walnoothouten versie aan toegevoegd. De levering zal in de loop van deze maand beginnen. De bundelprijs is 2.498 euro voor een walnoothouten uitvoering van de Maestro samen met een paartje Orchestra’s.

Meer weten? Kijk dan op de website van Sonoro.

MERK

EDITORS' CHOICE