NIEUWS

ISE kondigt uitstel van drie maanden aan

De organisatie van Integrated Systems Europe (ISE) heeft laten weten dat de beurs die was gepland van 1 tot 4 februari a.s. drie maanden zal worden uitgesteld. De oorzaak laat zich raden en dat is natuurlijk de omikronvariant van het coronavirus. De beurs staat nu gepland voor 10 tot 13 mei a.s. in de Fira de Barcelona Gran Via in Spanje.

ISE met drie maanden uitgesteld

Net als veel andere evenementen in de audio-, video, domotica- en technologiebranche, heeft de ISE die begin februari 2022 plaats zou gaan vinden last van het nog steeds heersende coronavirus. De omikronvariant van het virus dwing de organisatie om het evenement drie maanden uit te stellen.

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, de organisatie achter de beurs die bekend is als Integrated Systems Europe (ISE) heeft de volgende verklaring doen uitgaan: “We hebben de omstandigheden in Europa nauwlettend in de gaten gehouden en hebben namens u hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsproblemen in evenwicht te brengen met de noodzaak van commercie en persoonlijke interactie. Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest, en hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, luisterend naar onze exposanten, eigenaren en belanghebbenden, zijn we het erover eens dat de beste manier van handelen is om de show uit te stellen editie voor drie maanden.

Door het evenement naar de lente te verplaatsen, geeft het onze gemeenschap de tijd om het evenwicht te herstellen en kan het vertrouwen in internationale reizen en vergaderingen worden hervat. We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.”

David Labuskes, CEO van AVIXA, merkt op: “hoewel het in deze onzekere tijden moeilijk was om de inzet voor zowel handel als verzamelen in evenwicht te houden, zijn we van mening dat het uitstel van de ISE-show tot mei precies dat doet. Onze gemeenschap hunkert naar de mogelijkheid om in 2022 opnieuw samen te komen. Dit schema maakt dat des te meer mogelijk voor ons allemaal. Te beginnen met ISE kijken we uit naar de zomer van AV, waar we de kans zullen hebben om samen te komen op InfoComm in juni en InfoComm Beijing in juli - het zou geen betere manier kunnen zijn om de kansen en het succes voor onze branche te verzamelen en te versterken .”

Daryl Friedman, CEO van CEDIA, voegde toe: “we willen ervoor zorgen dat ISE 2022 een groot succes wordt voor zowel bezoekers als exposanten, zoals het al bijna twee decennia is, en dat begint met het samenbrengen van zoveel mogelijk van onze gemeenschap. We weten dat de hele thuistechnologie industrie enthousiast is om persoonlijk samen te komen, en we zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing naar mei het meest levendige rendement voor alle deelnemers zal garanderen. We kunnen niet wachten om dit voorjaar met jullie allemaal in Barcelona in contact te komen.”

“We kijken er naar uit om van dit evenement een succes te maken en willen onze belanghebbenden – exposanten, sponsors, bezoekers, mediapartners, aannemers en het team van Fira Barcelona – bedanken voor het blijven steunen van ons door deze moeilijke en steeds veranderende situatie,” aldus de slotverklaring van Integrated Systems Events.

Circa twee jaar geleden dacht de mensheid snel af te rekenen met het coronavirus. De werkelijkheid is helaas anders gebleken. We zijn benieuwd hoe de bestrijding van het virus zich gaat ontwikkelen in de komende maanden. Hopelijk kunnen mooie en leuke evenementen – en dan niet alleen techniekbeurzen – binnenkort weer worden gehouden zoals we dat tot twee jaar geleden gewend waren.


EDITORS' CHOICE