NIEUWSSony

TechFi review: Sony HT-A9 home cinema surroundset en Sony Bravia XR A80J OLED tv

Redactie Hifi.nl | 13 januari 2022 | Sony | Importeur: Sony Nederland

Op TechFi.nl vind je deze week een uitgebreide review van de Sony HT-A9 home cinema speakerset, in het spoor van de eind 2021 geteste Bravia XR A80J OLED van hetzelfde merk. We delen ze graag allebei even!

We delen regelmatig reviews van onze collega's van TechFi, een platform over technologie in de brede zin van het woord. Het uitgangspunt? Techniek dient de mens. Anders dan bij veel techpublicaties staat technologie er daarom juist niet op de eerste plaats, maar zijn de ervaring en het dagelijks gebruik het belangrijkste. De apparatuur die het onderwerp van nieuws en reviews kunnen zijn, zijn onder meer laptops, robotstofzuiger en slimme thermostaten, maar ook de producten uit onze hoek van de markt komen aan bod. Vandaar dat we regelmatig overlap vinden. En als we deze keer zeggen 'collega's', dan bedoelen we dat heel letterlijk, aangezien onze eigen Quintijn met deze Sony-combinatie aan de slag gegaan is.

Sony tweeluik

De Sony HT-A9 is een zeer onopvallend vormgegeven surround set met een stevig prijskaartje. Is deze set de ideale Bravia upgrade, en kan hij ook op zichzelf zijn vraagprijs waarmaken? Quintijn legde voor TechFi zijn oor te luister, kort nadat hij ook de beeld- en geluidsweergave van de Sony Bravia XR AJ80 onder de loep nam.

Is een overtuigende, kamervullende bioscoopervaring uit bijna onzichtbare bron waar je op uit bent? Dan is dat precies wat de Sony HT-A9 levert, schrijft Quintijn. Het geluid met films en series is overweldigend, groots en prachtig neergezet in de ruimte. En zoek je een 55-inch tv met topkwaliteit in beeldweergave én uitstekende geluidskwaliteit? Dan heb je aan de Sony Bravia XR A80J een uitstekende keuze.

Je leest de review van de Sony HT-A9 hier en de review van de Sony Bravia XR AJ80 hier.


EDITORS' CHOICE