NIEUWS

Hi-Fijne Feestdagen: Edifier S3000 Pro luidsprekers

Actie nummertje vier in onze Hi-Fijne Feestdagen en we zijn bij de eerste luidsprekers uitgekomen: de S3000 Pro van Edifier, een actieve set speakers voor -bijvoorbeeld- op je bureau.

Edifier S3000 Pro

Het merk uit Peking draait alweer een kwart eeuw mee in de audio-industrie, en met name in de laatste tien jaar werd vanuit het motto 'een passie voor geluid' een flinke stap gezet. Edifier durfde het daarbij aan om niet de reguliere weg te bewandelen, maar met gedurfde ontwerpen, betaalbare kwaliteit en bekroonde geluidsystemen te komen. Het merk is inmiddels in meer dan 70 landen te vinden, met audioproducten zoals hoofdtelefoons, luidsprekers en volledige muzieksystemen, voor zowel de consument als de audiopro. Deze set actieve speakers kan op heel wat jaren ervaring bouwen, en dat hoor je.

"Het stereobeeld met muziek is om van te smullen, de aansluitmogelijkheden zijn er bijzonder veel en de set is crossmediaal in te zetten. Het is een echte allrounder voor een zeer betaalbare prijs, en een aanrader mits het design bij de rest van je interieur past." Tot zover de conclusie van onze bevindingen, hier terug te lezen.

Winnen?

Wil je kans maken op een setje S3000 Pro's? Laat dan je gegevens achter, en vertel ons waarom JIJ deze actieve speakers moet winnen. De actie loopt tot en met zondag 2 januari 2022.

* DEZE ACTIE IS OP 2 JANUARI GESLOTEN


EDITORS' CHOICE