NIEUWS

Hi-Fijne Feestdagen: acties voor de rest van het jaar!

De goedheiligman is alweer halverwege Spanje, dus het is tijd voor het volgende grootschalige prijzenfestijn! We gaven het in onze foutekersttruienactie, die overigens ook nog altijd doorloopt al aan: de rest van december staat bij HIFI.NL in het teken van de Hi-Fijne Feestdagen, en dat betekent veel, héél veel weggeefacties met mooie merken en producten. De aftrap zal kómende maandag zijn, waarbij we de rest van het jaar dagelijks of in ieder geval om de dag met een fraaie nieuwe actie komen, maar voor nu kondigen we het graag alvast aan, in samenwerking met de vele deelnemende partijen. 

Hi-Fijne Feestdagen prijzenfestival: hoe het werkt

Vanaf maandag 13 december vind je iedere dag tot ergens de tweede week januari op onze homepage een uitgelicht product dat je kunt winnen. Het énige wat je hoeft te doen om kans te maken op een van die vele prijzen, is bij het betreffende product je e-mailadres achterlaten. Je maakt daarbij dagelijks kans op iets nieuws (of vrijwel dagelijks, want sommige partijen doen meerdere dagen mee) en kunt je op ieder item inschrijven. 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: je maakt onder meer kans op de Mission LX-2 Mk2 luidsprekers in Walnut-uitvoering, DALI IO-4 hoofdtelefoon, Argon Solo muziekstreamer, HTB496 Soundbar van Panasonic die we momenteel zelf aan het testen zijn en één van maar liefst 10(!) Final S-110 subwoofers via Audio TV Centrum.

 HIFI.NL Partners-in-crime


EDITORS' CHOICE