NIEUWSLG

Primeur bij Audiomix van de LG Signature Oled R, dat is de eerste oprolbare tv

Redactie Hifi.nl | 10 november 2021 | Fotografie Fabrikant | LG

Vrijdag 19 november a.s. is bij Audiomix in Begijnendijk (België) als primeur de eerste oprolbare tv van Europa te zien. Met één druk op de knop verdwijnt het scherm in een balkvormige behuizing. “Een revolutie in de wereld van televisie”, aldus bestuurder Eric Van Nuffelen. “Je hoeft je tv niet langer te verstoppen tegen een muur, hij verdwijnt en verschijnt op jouw commando”. Met de LG Signature Oled R komt het interieur dus opnieuw op de eerste plaats. Audiomix Hifi, een gespecialiseerde Hifi-zaak in Begijnendijk, krijgt de eer om als eerste in Europa uit te pakken met deze nieuwe technologie. 

LG Signature Oled R: rol je televisie op na gebruik

Wij hebben eerder geschreven over de LG Signature Oled R, de eerste televisie de met een oprolbaar scherm. Wie deze televisie zelf eens van dichtbij wil bekijken moet daarvoor op vrijdag 19 november a.s. naar Audiomix in Begijnendijk in België gaan.

De oprolbare tv van LG lijkt recht uit de toekomst te komen. Het toestel kan na gebruik opgerold worden waarna enkel een stijlvolle metalen behuizing overblijft. Deze baanbrekende technologie kan vrijdag 19 november a.s. met eigen ogen als eerste aanschouwd worden bij Audiomix Hifi. Audiomix is de eerste zaak in de Benelux die de LG Signature Oled R kan tentoonstellen. Audiomix heeft vaker primeurs. In 2019 onthulden ze via een gelijkaardig event de eerste 8K-televisie in de Benelux. “De hifi-wereld is altijd in beweging.”, zegt Eric Van Nuffelen van Audiomix, “Om het beste te kunnen bieden aan onze klanten vinden we het dus enorm belangrijk om altijd mee te zijn met de laatste nieuwigheden.”

LG Signature Oled R: televisie en interieur smelten ineen

De nieuwe Signature Oled R biedt nieuwe mogelijkheden voor de plaatsing van een televisie in het interieur. In tegenstelling tot een traditionele tv kan deze Oled overal in de woonkamer geplaatst worden zonder het zicht erachter te belemmeren. Het toestel heeft drie verschillende standen. Full view laat het volledige scherm zien om tv te kunnen kijken. Line view toont dan weer een kleine strook die discreet een klok, muziek, het weer of familiefoto’s kan tonen. Bij zero view tenslotte, wordt het gehele scherm opgerold en kan het overgebleven designstuk dienen als luidspreker.

Adres en contactgegevens Audiomix

Liersesteenweg 321
3130 Begijnendijk
Tel.: +32 (0)16 – 561 062
E-mail: info@audiomix.be
Website: https://audiomix.be


EDITORS' CHOICE