NIEUWSLG

LG Signature OLED R: de eerste oprolbare OLED TV

Het Zuid-Koreaanse LG Electronics (LG) start in verschillende landen, waaronder België, met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie, de LG Signature OLED R. Geïnteresseerde klanten kunnen de televisie vanaf deze week bestellen. De officiële site met meer informatie gaat live op 1 april en daar kunnen belangstellenden ook virtueel de naar eigen zeggen baanbrekende innovaties van de LG Signature OLED R ervaren. Deze unieke tv is natuurlijk niet goedkoop. De adviesprijs is 100.000 euro. Het kost een paar centen maar dan heb je wel een unieke televisie.

LG Signature OLED R

Als ‘s wereld eerste en enige oprolbare televisie is de Signature OLED R van LG een echt toonbeeld van exclusiviteit. Deze baanbrekende technologie herdefinieert niet alleen waartoe een tv in staat is, maar brengt ook een revolutie teweeg in de manier waarop ruimte wordt gebruikt. Het 65 inch OLED-scherm is uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling om een beeldkwaliteit van verbazingwekkende diepte en levendigheid te leveren.

In tegenstelling tot andere tv’s, die ruimte innemen zelfs als ze uitstaan, biedt de Signature OLED R vrijheid in de ruimte door alleen te verschijnen wanneer de tv wordt gebruikt. Ieders interieur is daarmee perfect ruimtelijk en visueel in harmonie. Gebruikers kunnen hun content in de Full View-stand bekijken, discreet de sfeer in Line View bepalen of de ruimte optimaal gebruiken met Zero View.

Elke oprolbare tv wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek in Zuid-Korea.

De LG Signature OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat is gecertificeerd door de Zwitserse Société Générale de Surveillance (SGS) omdat het minder luchtverontreinigende stoffen produceert, het gebruik van gevaarlijke stoffen vermindert en gemakkelijker te recycleren is. De tv maakt gebruik van 's werelds eerste Eyesafe-gecertificeerde tv-panelen die voldoen aan de lage blauwlichtemissie-eisen van het Amerikaanse Eyesafe en is tevens gunstig beoordeeld door TÜV Rheinland en Underwriters Laboratories

Mee weten? Kijk dan op https://www.lg.com/global/lg-signature/rollable-oled-tv-r/nl.

EDITORS' CHOICE