Bang & Olufsen Cisco 980: luxe headset voor de hybride werkende wereld

Het Deense audio- en lifestylemerk Bang & Olufsen en het Amerikaanse netwerkbedrijf Cisco hebben samen een draadloze hoofdtelefoon gemaakt. De nieuwe Bang & Olufsen Cisco 980 is een luxe zakelijke draadloze hoofdtelefoon die zowel voor zakelijk gebruik als privé-gebruik is bedoeld. Volgens beide bedrijven is door hybride werkvormen de vraag naar hoogwaardige multifunctionele headsets toegenomen. De Bang & Olufsen Cisco 980 zou in die behoefte moeten voorzien. Naar verwachting zal de levering begin 2022 gaan beginnen.

Bang & Olufsen Cisco 980

Werknemers willen achtergrondgeluiden op hun externe werkstations verminderen of gewoon onderweg naar muziek luisteren. Bang & Olufsen en Cisco introduceren daarom de Bang & Olufsen Cisco 980, een luxe zakelijke draadloze hoofdtelefoon. Het combineert het tijdloze ontwerp, het onovertroffen vakmanschap en het krachtige geluid van Bang & Olufsen met de ingebouwde vergaderbediening, adaptieve actieve ruisonderdrukking en ongecompliceerde IT-beheerfuncties van Cisco. Dit zorgt voor een permanente en veilige communicatie.

“Heldere en ononderbroken audioweergave is essentieel voor hybride werkomgevingen,” zo zegt Jeetu Patel, executive vice president en general manager, Cisco Security and Collaboration. “We zijn zeer verheugd te kunnen samenwerken met Bang & Olufsen, de toonaangevende leverancier van luxe audio-oplossingen, om het audioapparaat van de hoogste kwaliteit op de markt te brengen: een combinatie van verfijnde esthetiek, uitgebreide functionaliteit en fantastische kwaliteit.”

“We kijken ernaar uit om met Cisco samen te werken en de sterke punten van beide merken verder uit te breiden,” aldus Kristian Teär, CEO van Bang & Olufsen. “De klanten van vandaag verwachten een product dat ze thuis, op het werk of onderweg kunnen gebruiken. Het moet er ook goed uitzien en goed aanvoelen. We combineren Cisco's toonaangevende technologieën met onze erkende expertise op het gebied van geluid, design en vakmanschap. Zo creëren we het ultieme audioproduct voor de hybride werkende wereld.”

Bang & Olufsen Cisco 980: technische eigenschappen 

  • Verbeterde functies voor de zakelijke sector: met bluetooth 5.1, Webex-integraties, gesproken aanwijzingen en praktische bedieningselementen op het oor, waarmee de gebruiker eenvoudig oproepen kan dempen, beantwoorden of beëindigen, biedt de Bang & Olufsen Cisco 980 toonaangevende connectiviteit en functionaliteit.
  • Kristalheldere communicatie: upgraden en optimaliseren van gesprekken, vergaderingen, video- en muziekervaringen met eersteklas akoestiek en audioweergave. Beamforming microfoonarrays creëren een virtuele microfoonarm. Dit ondersteunt adaptieve actieve ruisonderdrukking voor een volgens de makers nog indrukwekkendere luisterervaring. Het rijke, realistische geluid geeft gebruikers het gevoel er zelf bij te zijn. De uitstekende ruisonderdrukking zorgt er ook voor dat gebruikers zich kunnen concentreren op hun respectievelijke taken.
  • Duurzaam comfort en tijdloos design: de headset is ontworpen voor onvergelijkbaar draagcomfort. De Bang & Olufsen Cisco 980 is gemaakt van een lichtgewicht structuur die zorgvuldig is ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen om een stabiele, duurzame pasvorm te garanderen voor dagelijks gebruik.
  • Beheer en beveiliging op bedrijfsniveau: IT-beheerders kunnen de draadloze hoofdtelefoon eenvoudig in realtime instellen, beheren en analyseren, allemaal vanaf één enkel platform. Het biedt ook hardware- en softwarebescherming van ondernemingsniveau om oproepen en gesprekken veilig te houden.

 

Bang & Olufsen Cisco 980: prijs en leveringsinformatie

De Bang & Olufsen Cisco 980 zal naar verwachting begin 2022 verkrijgbaar zijn. De prijs voor de Benelux moet nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE