Wifimedia breidt verder uit met woonkamerachtige presentatieruimtes

Door de sterke groei het afgelopen jaar is het Wifimedia Experience Center in Arnhem wederom uitgebreid. Het totale vloeroppervlak is daarmee toegenomen tot 1.500 vierkante meter. De 600 vierkante meter aan kantoorruimte die in gebruik is genomen maakt dat er in het Experience Center zelf nog meer ruimte is vrijgekomen voor de presentatie van onze oplossingen. Wifimedia kan zo consumenten én zakelijke klanten nog beter kan adviseren bij de aankoop van beeld, geluid en innovatieve/smarthome oplossingen.

Wifimedia Experience Center

Wifimedia, gevestigd in Arnhem, is nog niet zo lang geleden flink uitgebreid. Het bedrijf heeft vandaag bekend gemaakt nog verder te gaan uitbreiden. Wifimedia creëert drie nieuwe lifestyle ruimtes waarin de nieuwe merken Bose Pro, Bang & Olufsen en Philips/Signify gepresenteerd worden. De Head-Fi ruimte wordt opnieuw ingericht en het top assortiment zal verder worden aangevuld. Wifimedia bouwt daarnaast een hoogwaardige bioscoopruimte, voorzien van custom Dolby Atmos configuraties met JBL Synthesis en Bowers & Wilkins.

Wifimedia Experience Center: Digital Signage en online vergaderen

Ervaar in het Wifimedia Experience Center wat Wifimedia zakelijk kan betekenen. Wifimedia zet succesvol in op duurzaamheid en online werken. Met Digital Signage nemen beeldschermen gecentraliseerd de taak over van metalen of kunststof wegwijzers, papieren posters en plastic banners. Dit is vooral interessant voor bedrijven met meerdere vestigingen.

Online afspraken en vergaderen is sinds 2020 voor velen de dagelijkse praktijk geworden. Wifimedia maakt hoogwaardig online samenwerken en overleg mogelijk met haar innovatieve, drukgevoelige CTOUCH-presentatieschermen. Zo kunnen tijd en brandstof structureel worden bespaard.

Wifimedia Experience Center: Wifimedia Projecten

Consumenten en zakelijke klanten van Wifimedia kiezen steeds vaker voor een integrale aanpak van beeld, geluid en smarthome toepassingen. Wifimedia Projecten verzorgt het hiervoor benodigde maatwerk, van advies tot en met ontwerp en installatie.

Wifimedia Experience Center: ruimere openingstijden en werken op afspraak

Om de waardevolle expertise van het eigen team van specialisten optimaal te kunnen inzetten voor de klanten zijn gericht contact en individuele aandacht nodig. Daartoe heeft Wifimedia gekozen voor een verruiming van de openingstijden en het werken op afspraak. Van maandag (voorheen gesloten) tot woensdag is het Wifimedia Experience Center op afspraak geopend. Voor een optimaal gemak kunnen klanten tijdens deze dagen zelfs in de avonduren een afspraak inplannen. Van donderdag tot en met zaterdag hanteert Wifimedia de reguliere winkeltijden en kunnen klanten zowel met als zonder afspraak binnenlopen.

Meer weten? Kijk dan op de website van Wifimedia.


EDITORS' CHOICE