Wifimedia gaat per 1 maart 2021 flink uitbreiden

Sinan Kökbugur | 16 december 2020 | Fotografie Fabrikant

De in Arnhem gevestigde audiodealer Wifimedia heeft aangekondigd flink te gaan uitbreiden. Het anderhalf jaar gelden geopende Experience Center is succesvoller dan verwacht en het vloeroppervlak wordt verdubbeld. Met de uitbreiding legt Wifimedia vooral de nadruk op totaaloplossingen aan consument en de zakelijke klant.

Wifimedia: winkel en webshop voor totaaloplossingen

Wifimedia in Arnhem is naar eigen zeggen de Wi-Fi, Head-Fi en streamingspecialist van Nederland. Wifimedia verkocht al allerlei verschillende merken streamingproducten toen veel consumenten nog niet wisten wat streaming is. Wifimedia levert kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor beeld en geluid. Ook biedt Wifimedia slimme maatwerkoplossingen waarin innovatieve technologie wordt verwerkt. In het Experience Center kunnen nieuwe producten en slimme oplossingen zelf worden uitgeprobeerd.

Lees ook ons verslag over de Grand Opening van het Wifimedia Experience Center of ons Hi-Visit verslag.

Op de drempel naar 2021 wil het bedrijf het goede nieuws delen dat per 1 maart 2021 fors gaat worden uitgebreid. Slechts anderhalf jaar na de introductie van het Experience Center blijkt het concept namelijk succesvoller dan verwacht. Met een verdubbeling van het vloeroppervlak krijgt Wifimedia meer ruimte voor de backoffice én Experience Center.

De eerste verdieping zal worden ingericht met extra luisterruimtes en thema- of merkgebonden belevingsruimtes. Hiermee biedt Wifimedia haar Hi-Fi, Head-Fi en Business Solution partners de unieke kans een ‘eigen’ belevingsruimte in te richten. De showroom op de begane grond en de Head-Fi ruimte op de eerste verdieping blijven in vorm en functie ongewijzigd.

Wifimedia Projects

Met de uitbreiding legt Wifimedia vooral de nadruk op totaaloplossingen aan consument en de zakelijke klant. Bij consumenten ligt de focus onverminderd op beleving; totaaloplossingen waarbij audio, video en smarthome technologie wordt toegepast. Bij zakelijke projecten wordt vooral ingezet op netwerken, surveillance, video conferencen en interactieve presentatie oplossingen. Na uitbreiding verwacht Wifimedia de wens van de klant nog effectiever te kunnen vertalen in maatwerkoplossingen.

Wifimedia: Groei van bedrijf en dochterondernemingen

Behalve een organische groei van het Experience Center en de Wifimedia.eu webwinkel biedt de uitbreiding tevens mogelijkheden voor de snelgroeiende dochterondernemingen van Wifimedia. Het succes op het gebied van logistiek en distributie kan nu eveneens verder worden uitgebouwd.

Meer weten? Kijk dan op de website van Wifimedia.


EDITORS' CHOICE