NIEUWSTeufel

Teufel Airy Sports TWS: in-ear hoofdtelefoon voor de fanatieke sporter

“Met muziek erbij gaat alles beter, zeker als er geen kabels aan te pas komen,” aldus het in Berlijn gevestigde Teufel over zijn nieuwste in-ear hoofdtelefoon genaamd Airy Sports TWS. Teufel heeft naar eigen zeggen de Airy Sports Tws ontwikkeld voor mensen die van beweging houden. De oordoppen zitten even comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een keur aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.

Teufel Airy Sports TWS: voor sportliefhebbers met een lange adem

Sport en muziek gaan hand in hand. Om maximale bewegingsvrijheid te bieden tijdens elke workout heeft het Duitse audiobedrijf Teufel de volledig kabelloze Airy Sports TWS in-ear koptelefoon ontwikkeld. Het eerdere model Airy Sports had nog een kabel tussen de oordopjes maar deze is geschrapt bij nieuwe Airy Sports TWS. De zachte buigzame oorhaken van siliconen zorgen ervoor dat de oordoppen even stevig als comfortabel in het oor zitten. Met het uithoudingsvermogen van de accu en reserveaccu zit het meer dan goed: een volledige oplaadbeurt is voldoende voor ruim zeven uur aan onderbroken luistergenot, zelfs bij maximaal volume.

De Airy Sports TWS kan dankzij de meegeleverde oplaadcase in slechts twintig minuten tijd voldoende energie bijtanken voor 1,5 uur aan muziek. Een volledige extra oplaadbeurt levert een speeltijd van twee uur op. De Airy Sports TWS kan ruim drie keer in de oplaadcase worden bijgeladen. En last but not least is de Airy Sports TWS ook bestand tegen plensbuien en bijzonder intensieve trainingen, want regen noch zweet kunnen deze koptelefoon deren.

Teufel Airy Sports TWS: volledige controle, ook over het volume

Achter het vertrouwde logo van Teufel op beide oordoppen gaan aanraakgevoelige sensoren verborgen. Hiermee kun de gebruiker de geluidsweergave en het volume op uiterst handige wijze bedienen of met een simpel tikje telefoontjes aannemen, beëindigen of wegdrukken. Diverse andere functies zijn bedienbaar via de spraakassistent van Google of Apple. De spraakassistent kan eveneens met een simpel tikje worden opgeroepen.

Teufel Airy Sports TWS: een praktische oplossing met optimaal geluid

Elke sportliefhebber weet dat je met de juiste sound simpelweg beter presteert. De Airy Sports TWS is voorzien van drivers van acht mm. Deze zorgen voor een helder en krachtig geluid en een overtuigende basweergave. Voor optimale grip en geluid van topkwaliteit levert Teufel oorpasstukken van siliconen in drie verschillende maten mee. De stijlvolle oplaadcase kan worden bijgeladen via een USB-C-aansluiting. Drie LED’s geven de acculading aan.

Teufel Airy Sports TWS: eigenschappen en kenmerken 

  • Volledig kabelloze in-ear sportkoptelefoon
  • Bijzonder zachte earhooks van siliconen voor een perfecte grip
  • Tegen spatwater en zweet beschermd
  • Meer dan zeven uur aan speeltijd na één oplaadbeurt
  • De koptelefoon kan in de oplaadcase tot drie keer opnieuw worden opgeladen voor een totale speelduur tot 31 uur
  • Volledige bediening van de muziekweergave via sensorknoppen in de oordoppen, inclusief het volume en het oproepen van een spraakassistent
  • Microfoons in beide oordoppen met Qualcomm cVc-technologie voor draadloos telefoneren, Skypen en Facetimen met een optimale geluidskwaliteit
  • Bluetooth 5.0 met apt-X en AAC voor het streamen van muziek in cd-kwaliteit via kanalen als Spotify, Amazon Music, Youtube en Apple Music

 

Teufel Airy Sports TWS: prijs en leveringsinformatie

De Airy Sports TWS is per direct voor een prijs van 149,99 euro verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl. De verzending is niet alleen gratis, maar ook CO2-neutraal. Binnenkort zijn er afzonderlijke oortjes, oplaadcases en vervangende onderdelen (eartips en -hooks) als toebehoren verkrijgbaar.


MERK

EDITORS' CHOICE