NIEUWSTeufel

Teufel Airy Sports: in-ear hoofdtelefoon voor de fanatieke sporter

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft de Airy Sports gelanceerd, een waterdichte draadloze in-ear hoofdtelefoon die is bedoeld voor fanatieke sporters. De Airy Sports zijn zelfs geschikt om zwemmers tijdens het trainen aan te sporen met een optimale geluidskwaliteit en een lange werkduur. De koper kan kiezen uit vijf verschillende hippe kleuren. 

Teufel Airy Sports: waterdicht en tot 25 afspeelduur op één acculading

De Airy Sports is volgens het in Berlijn gevestigde Teufel speciaal ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. Deze in-ear bluetooth koptelefoon met verstelbare nekband combineert het voor Teufel kenmerkende kwalitatief hoogwaardige geluid met een accuduur tot 25 uur en een behuizing die voldoet aan de eisen van waterdichtheidsklasse IPX7. De Airy Sports laat zich dus niet door regen of zweet van de wijs brengen. De in-ear koptelefoon kan ook watersporters zoals zwemmers en kitesurfers met muziek begeleiden. De makkelijk verwisselbare passtukken en oorhaken zijn vervaardigd van zacht, antibacteriële siliconen. Dit waarborgt een goede doch comfortabele grip, ook voor brildragers.

Teufel Airy Sports: synchroon sporten

De drager van de Airy Sports kan het geluid aan zijn persoonlijke voorkeur aanpassen met de equalizer in de gratis Teufel headphones-app. Deze app biedt ook de mogelijkheid om de Airy Sports via de ShareMe-functie te verbinden met een tweede Airy Sports, zodat beide in-ears muziek uit dezelfde bron ten gehore brengen. Op die manier kunnen twee gebruikers bijvoorbeeld synchroon in hetzelfde ritme lopen.

Teufel Airy Sports: bediening met knopjes of spraakassistent

Het volume, telefoneren en de muziekweergave kunnen via de compacte in line afstandsbediening worden geregeld. Door de afspeeltoets of pauzeertoets een paar tellen ingedrukt te houden wordt de spraakassistent (Siri dan wel Google Assistant) opgeroepen. De Airy Sports zorgt voor optimaal verstaanbare telefoongesprekken met de Qualcomm cVc-technologie, die het omgevingsgeluid onderdrukt en de gesprekskwaliteit volgens de fabrikant merkbaar verbetert.

Teufel Airy Sports: prijs en leveringsinformatie:

De Airy Sports is via www.teufelaudio.nl vanaf heden verkrijgbaar voor 120 euro in de kleuren Steel Blue en Night Black. Teufel heeft drie aanvullende kleuropties in productie die binnenkort ook verkrijgbaar zijn: Moon Gray, Coral Pink en Arctic Blue. Elke Airy Sports wordt in een compact en handzaam hard etui geleverd, samen met een oplaadkabel en drie paar oorpasstukken van uiteenlopende grootte.

 

 


MERK

EDITORS' CHOICE