NIEUWS

Dealer Authentic in Brussel opent nieuwe winkel

De in Brussel gevestigde audiodealer Authentic opent een nieuwe winkel. De winkel heeft drie luisterruimtes waar liefhebbers van audio rustig kunnen luisteren naar de vooral wat grotere audio-installaties. 

Authentic in Brussel

De nieuwe winkel van Authentic is gevestigd aan de Boulevard Auguste Reyers 158, 1030 Brussel. De drie luisterruimtes in de winkel vertegenwoordigen elk een bepaalde lifestyle. In de “Enriched”-ruimte staan merken als Linn, Kudos en Boenicke. In de “Alternative”-ruimte kan een belangstellende een demonstratie krijgen van merken als Voxativ, Lejonklou en Graham. In de “Exclusieve”- ruimte komen in de toekomst producten van Linn (Klimax) en Tidal Audio te staan (nee niet Tidal de streamingdienst, maar Tidal Audio, de Duitse luidsprekerbouwer). “Al naar gelang wat de klanten zoeken zullen ze dus in een bepaalde ruimte met bijbehorende merken terecht komen,” aldus Authentic.

Op 28 oktober a.s. zal Authentic onder de naam “Berlin Evening” een luistershow organiseren. Tijdens deze show zullen de luidsprekers van het in de Duitse hoofdstad Berlijn gevestigde Voxativ centraal staan. De makers van de luidsprekers zullen aanwezig zijn om de demonstratie te geven en vragen te beantwoorden. Voor de stad Berlijn is aanwezig de heer Volker Löwe, de liaison voor Berlijn in Brussel.

"Voor de innerlijke mens zal gezorgd worden via een Tasty Berlin Foodtruck die Curryworst, Braadworst, Schweinehaxe en ambachtelijke friet zullen serveren evenals Duitse bieren en andere dranken. Hiermee denken we een tof programma te hebben voor zowel de echte audio liefhebbers maar ook voor gasten die onze winkel willen ontdekken,” aldus Authentic in Brussel.

Belangrijk is dat je moet inschrijven voor dit event via de volgende link: https://authenticbytagomago.com/events/berlin-2021

Meer weten? Kijk dan op de website van Authentic.


EDITORS' CHOICE