NIEUWS

H&H Audio Copperhead: eerste product van nieuwe Nederlandse kabelmaker

Nederland is een kabelfabrikant rijker. H&H Audio is een vader/zoon onderneming en het nieuwe bedrijf heeft een tweetal producten op zijn website staan. De H&H Copperhead is een luidsprekerkabel die zich tracht te onderscheiden van de concurrentie door een hoge kwaliteit te koppelen aan een lage prijs.

H&H Audio: Nederlandse kabelmaker

“Wij zijn vader en zoon met beide een geweldige passie voor geluid. Om een goede installatie neer te zetten moet je vaak diep in de buidel tasten waardoor het niet voor iedereen haalbaar is dit te kopen. Het is ons streven om dit voor meer mensen toegankelijk te maken. We ontwerpen onze kabels zelfs en gebruiken bij fabricage alleen hoogwaardige componenten. Dat was ook ons streven bij het ontwerpen van deze kabel. Hoogwaardige componenten, functioneel, mooi design en  dan toch ook nog betaalbaar voor iedereen,” aldus de verklaring van H&H Audio over de H&H Copperhead, een luidsprekerkabel die in lengtes van 1, 2 en 3 meter te koop is.

Op dit moment is het assortiment van H&H Audio nog beperkt tot een tweetal luidsprekerkabels. Vlaggenschip H&H Copperhead wordt verkocht afgemonteerd met vergulde bananenstekkers in lengtes van 1, 2 en 3 meter. De geleiderz zijn van puur koper en de isolatie is van PVC en rubber. Daarnaast is er de H&H Black Tiger. Dit is een platte kabel die vanaf de rol wordt geleverd zonder stekkers.

H&H Audio is naar eigen zeggen druk bezig met uitbreiding van het assortiment. Meer weten? Kijk dan op de website van H&H Audio.


EDITORS' CHOICE