NIEUWSVogel`s

Vogel’s Comfort tv-beugels: veilige oplossing voor steeds grotere tv-schermen

Onder de naam Comfort brengt Vogel’s een nieuwe serie tv-beugels op de markt. Vogel’s speelt hiermee in op de groeiende vraag naar muurbeugels met meer draagvermogen. Televisies worden namelijk steeds groter. De stijlvolle Comfort beugels zijn speciaal ontworpen voor deze nieuwe generatie tv’s en voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen. De beugels zijn geschikt voor schermen tot 100 inch met een maximaal gewicht van 75 kilogram. 

Vogel’s Comfort tv-beugels: stijlvol en robuust

Wat direct opvalt aan de Comfort tv beugels is het slanke design. Daarmee sluit het ontwerp aan bij het minimalistische design van de nieuwste generatie tv’s. Toch zijn de beugels zeer robuust en ontworpen voor jarenlang intensief gebruik. Dat is naar eigen zeggen terug te zien aan de hoogwaardige materialen die Vogel’s gebruikt.De beugels zijn gemaakt van met koolstof versterkt staal en voorzien van epoxypoedercoatings. Ze kunnen dan ook tegen een stootje. Dit is een geruststellend idee voor iedereen met jonge kinderen of kwispelende viervoeters in huis.

De Comfort tv-beugels zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen

FIXED: Je tv extra plat tegen de muur
TILT: Je tv tot maximaal 20 graden traploos kantelen
FULL-MOTION: Je tv tot maximaal 120 graden draaien
FULL-MOTION+: Je tv tot maximaal 180 graden draaien

De Full-Motion en Full-Motion+ uitvoeringen kun je naast draaien ook tot 20 graden kantelen.

Vogel’s Comfort tv-beugels: veilig vast dankzij het ClickLoc Safety System

De Fixed en Tilt uitvoeringen zijn uitgerust met het ClickLoc Safety System. Hiermee vergrendel je de tv met een hoorbare klik veilig aan de muurbeugel. Dankzij de klik weet je zeker dat de tv goed vastzit (EU patent is aangevraagd). De Comfort beugels zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Iedere beugel is getest op maar liefst driemaal het maximale gewicht. Niet voor niets zit op elke Comfort tv beugel tien jaar garantie.

Vogel’s Comfort tv-beugels: langere draagarmen draaibare uitvoeringen

Tv’s worden steeds groter. Daarom hebben de Comfort Full-Motion en Full-Motion+ beugels langere draagarmen dan de gemiddelde draaibare muurbeugel. Hierdoor kunnen ook grote tv’s veilig in de ideale kijkhoek worden gedraaid zonder kans op beschadigingen aan de tv of de muur.

Vogel’s Comfort tv-beugels:: One-Finger Movement

Draaien gaat bovendien extreem soepel dankzij One-Finger Movement. Met slechts één vinger breng je de tv moeiteloos in de gewenste positie. Speciale lagers en assen van extra versterkt staal maken dit mogelijk.

Vogel’s Comfort tv-beugels: natuurlijk ook voor OLED tv’s

OLED tv’s zijn doorgaans zeer dun en dus extra kwetsbaar. Speciaal voor deze fragiele schermen ontwikkelde Vogel’s daarom OLED Full-Motion+ muurbeugels. Hierdoor biedt de Comfort productlijn ook veilige, draaibare oplossingen voor OLED tv’s. De beugels sluiten naadloos aan op de achterzijde van OLED tv’s. Dankzij TiltAnchor worden de fragiele schermen stevig en veilig gefixeerd.

Vogel’s Comfort tv-beugels: milieuvriendelijke verpakking

Comfort tv beugels worden geleverd in een milieuvriendelijke verpakking die volledig recyclebaar is. De verpakking bevat geen EPS (piepschuim) en geen ‘single use plastics’.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op www.vogels.com.

MERK

EDITORS' CHOICE