NIEUWS

Muzikale wijnsessies bij Alpha High End op 7, 8, 10, 14, 15 en 17 oktober

Redactie Hifi.nl | 30 september 2021 | Fotografie Fabrikant

De in Brussel gevestigde audiodealer Alpha High End combineert het proeven van goede wijn met het luisteren naar fijne muziek op verschillende hoogwaardige audiosets. Een belangstellende moet wel even van tevoren een telefoontje plegen of e-mail zenden om zichzelf aan te melden.

Goede muziek en wijn bij Alpha High End

“Het is met groot plezier dat wij u uitnodigen om deel te nemen aan onze muzikale wijnproefsessies. waarbij de degustatie van de door onze specialisten uitgekozen unieke pareltjes voor zintuiglijk genot zorgen, en het is volkomen veilig.

Als sprankelend aperitief. een geheel betaalbare set, gevolgd door twee andere smaakvolle combinaties, de één wat exotischer dan de ander, kortom genieten geblazen.

Daniel en Frederic ontvangen u graag in onze prachtige winkel te Brussel Ukkel met een tiental deelnemers per sessie. De demonstraties tevens wijnproeverijen vinden plaats op 7, 8, 10, 14, 15 en 17 oktober 2021. Dat is telkens op donderdag, vrijdag en zondag. Om deel te nemen volstaat een berichtje per e-mail of telefonisch. Hopend op uw zeer gewaardeerde deelname.

Alpha High End Brussel: parkeermogelijkheden

Tijdens de werkzaamheden aan de Chaussée d'Alsemberg raden wij u aan om vanaf de Rue Gatti de Gamond de Rue Joseph Bens te nemen en links af te slaan om in de Rue Joseph Bens te blijven. Onze parking voor vijf tot zes voertuigen staat tot uw beschikking. In geval van nood, kunt u ons contacteren per mail: brussels@alphahighend.be of per telefoon 02 644 48 44,” aldus het team van Alpha High End in Brussel.


EDITORS' CHOICE