NIEUWSPrimaLuna

PrimaLuna lanceert Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier

Het Nederlandse audiomerk PrimaLuna heeft de EvoLution Series uitgebreid met de introductie van de Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier. De voortrappen van de Evo 300 zijn voorzien van buizen van het type 12AU7. De eindversterking komt voor rekening van MOS-FETS in een schakeling die is ontworpen door Floyd Design, de halfgeleiderafdeling van PrimaLuna. Dit medium heeft de primeur v.w.b. recensies over de Evo 300 van PrimaLuna. 

PrimaLuna Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier

De nieuwe Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier van PrimaLuna is een hybride ontwerp. Drie stuurbuizen per kanaal van het type 12AU7 geven het signaal door aan een halfgeleider eindtrap die voorzien is van MOS-FETS. Prima-Luna combineert zo het beste van twee werelden, d.w.z een vloeiende klank van buizen met de kracht en efficiëntie van halfgeleiders.

Volgens opgave van PrimaLuna kan de Evo 300 100 Watt per kanaal aan acht Ohm en 150 Watt aan vier Ohm leveren. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 10 Hz tot 80 kHz (+/- 3 dB) De ruisvloer is lager dan -105 dB (A-gewogen). De afmetingen zijn 405 x 385 x 205 millimeter en het gewicht is 25 kilogram. De Evo 300 heeft een dempingfactor van 160 bij 1 kHz.

De gebruiker heeft de beschikking over vijf cinch-lijningangen, een cinch-uitgang voor aansluiting van een opnameapparaat, een subwoofer-aansluiting en een hoofdtelefoonaansluiting.

Wij hadden al eerder de beschikking over de Evo 300. Lees ook de uitgebreide recensies van onze redacteuren voor een beschrijving van de klank en veel meer technische informatie over de Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier. De recensies zijn beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal;

 

PrimaLuna Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier: prijs en leveringsinformatie

De koper kan kiezen tussen een zilverkleurige of zwarte frontplaat. De PrimaLuna Evo 300 Hybrid Integrated Amplifier wisselt voor 6.975 euro van eigenaar.


EDITORS' CHOICE