LAATSTE STOELEN Gryphon Event demonstraties door Rune Skov bij Multifoon op 9 oktober

Importeur Hifinesse organiseert samen met een tweetal audiodealers een uitgebreide demonstratie van producten van de Deense fabrikant The Gryphon Audio Designs. Op zaterdag 9 oktober ben je van harte welkom bij Multifoon in Rotterdam (klik hier voor zondag 10 oktober bij Audio 21 in Heerde). Rune Skov van The Gryphon verzorgt de demonstraties en zal vragen van belangstellenden beantwoorden. Vanwege de coronaproblematiek moet een belangstellende zich inschrijven. 

Bij Multifoon in Rotterdam en bij Audio 21 in Heerde zal Rune Skov, Sales Director van Gryphon Audio, demonstraties geven in het weekend van 9 en 10 oktober 2021. Voor de volledigheid, de show is op zaterdag 9 oktober bij Multifoon, en op zondag 10 oktober bij Audio 21. Voor beide shows kun je je hier inschrijven.

Onder de aandacht komen de Essence voorversterker en Essence klasse A eindversterker, de Diablo 300 geïntegreerde versterker, het StandArt modulair hifi rack-systeem en de nieuwe top lijn van Gryphon, de Vanta high-end kabel op de prachtige Mojo-S luisprekers.

Lees ook de volgende artikelen over de producten van The Gryphon Audio Designs

Voor de demonstraties dient een belangstellende zich in te schrijven via de website van Hifinesse. Ga hiervoor naar hifinesse.nl/Gryphon-event. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wie één van de demonstraties wil bijwonen in Rotterdam of Heerde wordt aangeraden om via de link zo snel mogelijk een tijdslot te reserveren om verzekerd te zijn van een plaats. “Wij hebben er enorm veel zin in en hopelijk u ook. We zien u graag in Rotterdam of Heerde!” aldus importeur Hifinesse.

MERK

EDITORS' CHOICE