NIEUWSApple

2 apps om het volume van je iPhone direct te verbeteren

Gastauteur | 01 september 2021 | Fotografie Gastauteur | Apple

Eerder dit jaar deelde Youtuber EverythingApplePro geruchten dat de iPhone 13 Pro verbeterde ruisonderdrukking zal hebben voor telefoongesprekken die stemmen beter zal onderscheiden en achtergrondgeluiden blokkeert. Als onderdeel van dit systeem om de geluidskwaliteit te verbeteren, is Apple naar verluidt van plan om beamforming-microfoons te gebruiken.

Externe bijdrage¬†‚Ästdit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.NL

Apple heeft eerder beamforming-microfoons op de AirPods en AirPods Pro ingebouwd om de kwaliteit van gesprekken te verbeteren, dus het is mogelijk dat een deel van deze technologie wordt overgebracht naar de nieuwste iPhone die binnenkort wordt aangekondigd (of check hier voor de nieuwste iPhone-modellen van dit moment).

Ondanks deze mogelijke ontwikkeling vinden veel mensen het geluid van hun huidige iPhone vaak te zacht. Om het geluid van je smartphone te verbeteren delen we 2 handige volume- en geluidsversterkende apps. Want als je van een bepaald nummer houdt, kan het volume natuurlijk nooit hard genoeg staan.

1. Bass & Volume BOOSTER

Bass & Volume BOOSTER is een goed ontworpen app. Je kunt gemakkelijk ruisonderdrukking activeren en vervolgens het geluid dat uit je luidsprekers komt met verschillende niveaus aan te passen aan de gewenste sterkte. Ook kun je verschillende omgevingen gebruiken, bijvoorbeeld voor het gebruik in de auto.

Je activeert makkelijk de ruisonderdrukking en ook het aanpassen van het versterkingsniveau van zachte geluiden is gebruiksvriendelijk. De app beschikt ook over opties om de hoge frequenties, lage frequenties en balans te optimaliseren. Op deze pagina kun je de app downloaden.

2. Max Volume Booster

Deze app heeft een eenvoudigere gebruikersinterface, evenals een opvallend kleurenschema. Je kunt een video- of audiobestand importeren door bovenaan op het pluspictogram te tikken en wanneer het is ge√Įmporteerd, kan je het audiovolume optimaliseren. Als je klaar bent, kun je het origineel vergelijken met het resultaat, want je exporteert of slaat op je iPhone. Je kunt de audio van andere apparaten echter niet aanpassen.

Max Volume Booster is een goede en eenvoudige volumeversterker voor je smartphone.


EDITORS' CHOICE