NIEUWSThivanLabs

ThivanLabs DL-50 Anniversary-model buizenversterker

Rob Nijman | 18 augustus 2021 | Fotografie Fabrikant | ThivanLabs

Een bericht met fraaie plaatjes van City Audio Trade vandaag: ThivanLabs introduceert de jubileumuitvoering van de DL-50 buizenversterker. "De DL-50 is een van die producten die profiteert van jarenlang onderzoek en ontwikkeling door ThivanLabs. Alle techniek en know-how van de afgelopen 12 jaar zijn verwerkt in de DL-50 “Anniversary”-editie, met als enige doel het behalen van de hoogst mogelijke geluidskwaliteit."

ThivanLabs DL-50

Met zijn 2 x 15 Watt Class A in push-pull schakeling (30 Watt peak per kanaal) stuurt de DL-50 Anniversary nagenoeg alle luidsprekers die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn probleemloos aan.

"Zoals altijd bij ThivanLabs zijn ook bij de DL-50 Anniversary de transformatoren van ongekend hoog niveau en zwaar overbemeten hetgeen de superieure geluidskwaliteit mogelijk maakt. Totaal gewicht: maar liefst 31 kilo!"

"De DL-50 Anniversary wordt volledig met de hand gebouwd door middel van een point-to-point methode, met als resultaat een uiterst duurzame en betrouwbare versterker. Deze versterkers kunnen 24/7 continu werken en zijn onvoorwaardelijk stabiel. De huidige DL-50 Anniversary is gezien zijn geluidskwaliteit, duurzaamheid en vormgeving, extreem redelijk geprijsd en zal vele harten van enthousiaste muziekliefhebbers sneller doen slaan."

"Het hart van vele home-audiosystemen wordt ondertussen al gevormd door de DL-50 Anniversary en wij zijn er van overtuigd dat velen zullen volgen."

ThivanLabs DL-50 Anniversary: highlights

"De DL-50 is voor– Klasse A eindtrap met 6H13C buis, aangestuurd door een 6H2P buis. 15 W / kanaal pure Klasse A in Push-Pull schakeling met enorme dynamiek, kracht, detail en ruimte. Fantastisch mooie stemmen, diep strak laag en zijdezacht hoog."

"De versterker is voorzien van zeer hoogwaardige transformatoren, zorgvuldig geselecteerde componenten van topkwaliteit. De DL-50 Anniversary matcht met vele soorten (high-end)luidsprekers."

De DL-50 Anniversary wordt geleverd met een afstandsbediening. Adviesprijs: 2.100 euro. 

MERK

EDITORS' CHOICE