NIEUWSElipson

Elipson lanceert houten versies van Chroma 400 draaitafels

De Franse fabrikant Elipson heeft afwerkingen met echt hout aangekondigd van zijn Chroma 400 productlijn van draaitafels. De koper kan nu naast de gekleurde versie kiezen voor meer klassieke versies van de leden van de 400 productlijn.

Elipson Chroma 400

Het Franse audiobedrijf Elipson heeft ongeveer een jaar geleden de Chroma 400-productlijn van draaitafels gelanceerd. Deze productlijn bestaat uit een drietal leden. Deze draaitafels worden nu ook aangeboden in afwerkingen van licht eiken- of walnootfineer.

De standaard Chroma 400 is het startpunt voor deze specifieke draaitafelserie en dit model heeft geen phono-vesterker aan boord. Dan is er ook de Chroma 400 RIAA, die is voorzien van een geïntegreerde phono-versterker waardoor hij op de lijningang van een versterker kan worden aangesloten. Het topmodel Chroma 400 is Chroma 400 RIAA BT die bluetooth aptX HD connectiviteit toevoegt, zodat hij kan worden gebruikt met bluetooth-luidsprekers. De Chroma 400 RIAA BT heeft ook een USB-uitgang voor het rippen van platen.

Net als bij de eerder uitgebrachte hoogglans afgewerkte modellen, zullen alle drie de nieuwe met hout afgewerkte draaitafels standaard zijn uitgerust met de koolstofvezel Orbital Torsion Tonearm en Ortofon OM10-cartridge.

Elipson Chroma 400: prijs en leveringsinformatie

De licht eiken of walnoot leden van de Elipson Chroma 400 productlijn zijn nu verkrijgbaar met de Standard Chroma 400 voor 500 euro, de Chroma 400 RIAA voor 600 euro en de Chroma 400 RIAA BT voor 700 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE