NIEUWSTriangle

Triangle Borea BRA1: te gebruiken als luidspreker voor surround of Atmos

De Franse luidsprekerfabrikant Triangle heeft de Borea BRA1 uitgebracht. De BRA1 kan op een vloerstaander worden geplaatst om te dienen als Atmos weergever, maar hij kan ook aan de muur worden gehangen en dienst doen als surround luidspreker. De koper kan kiezen tussen de kleuren zwart, wit, walnoot en licht eiken.

Triangle Borea BRA1: voor surround of Atmos

Het Franse Triangle heeft de Borea BRA1 toegevoegd aan de Borea-productlijn. De BRA1 kan worden gebruikt als opwaarts gerichte Atmos-luidspreker of aan de muur worden gemonteerd. Net als zijn op een statief gemonteerde centerluidspreker en vloerstaande gezinsleden, gebruikt de BRA1 dezelfde technologieën die zijn afgeleid van de Esprit EZ-productlijn van het merk, inclusief een EFS-dometweeter in combinatie met een 16 cm middentoner met een conus van natuurlijk cellulosepapier. Dit is allemaal verpakt in een MDF-kast met aan de voorkant magnetische gaasroosters. Dit zorgt voor een samenhangend en consistent uiterlijk en geluid bij gebruik van meerdere luidsprekers in een AV-systeem.

De afmetingen van de BRA1 zijn 20,2 x 17,75 x 29,5 centimeter. De kantelfrequentie is instelbaar. De gebruiker kan kiezen tussen een tweetal instellingen: een lineaire voor directe verspreiding van horizontale effecten en een opwaartse cross-over om de verliezen te compenseren die gepaard gaan met indirecte verspreiding van verticale 3D-effecten. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 90 Hz tot 22 kHz. De impedantie is gemiddeld acht Ohm met een minimum van 4,5 Ohm.

De BRA1 kan op de modellen Borea BR03 , BR07, BR08 en BR09 worden geplaatst en als opwaarts gerichte hoogtekanaalluidspreker worden gebruikt. Met behulp van het speciale montagesysteem hoog op de muren bevestigen voor directionele surround-effecten.

Triangle Borea BRA1: prijs en leveringsinformatie

De Borea BRA1-luidsprekers zijn verkrijgbaar in zwart, wit, walnoot en licht eiken afwerkingen. De adviesprijs is net geen 400 euro per paar.

MERK

EDITORS' CHOICE