NIEUWSDALI

Dali Katch G2: compacte en krachtige bluetooth-luidspreker

De Deense luidsprekerbouwer Dali heeft de Katch G2 gelanceerd, een compacte doch krachtige bluetooth-luidspreker die een accu aan boord heeft met een capaciteit voor dertig uur muziekplezier. Eventueel kunnen twee exemplaren als stereopaar worden geconfigureerd. De koper kan kiezen uit de kleuren Caramel White, Iron Black en Chilly Blue.

Dali Katch G2

Dali heeft zijn bestaande model bluetooth-luidspreker Katch herzien en uitgebracht als Katch 2 (lees ook onze recensie over de Dali Katch). Volgens de fabrikant geeft bluetooth 5.0 een drastisch verbeterd verbindingsbereik en en een grotere stabiliteit, evenals de verbeterde audiokwaliteit van apt-X, apt-X HD en AAC. De Katch 2 heeft ook een stereo mini-jack ingang voor het aansluiten van analoge bronnen. Combineer dat met de USB-laaduitgang en je kunt een Chromecast Audio-dongle aansturen voor eenvoudige thuisnetwerkintegratie, aldus Dali.

De krachtige batterij van 3.300 mAh in de Dali Katch 2 biedt tot dertig uur draadloos muziekplezier. Het opladen van de batterij kost circa twee uur. Indicatielampjes voor de satus van de batterij worden geactiveerd met een druk op de knop, waardoor het oplaadniveau onmiddellijk wordt weergegeven. De Dali Katch 2 heeft een True Wireless Stereo-modus om stereokoppeling met een tweede Katch 2 mogelijk te maken.

De Dali Katch G2 is een gesloten ontwerp en beschikt over twee tweeters met een diameter van 21 millimeter en een tweetal 3,5 inch middentoners met een aluminium conus. Twee passieve laag frequent drivers van 73 x 52 millimeter geven de lage tonen een extra zetje. De drivers worden aangestuurd door klasse D versterking. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 49 Hz tot 23 kHz. De afmetingen zijn 138 x 268,5 x 47 millimeter en het gewicht is 1,1 kilogram.

Dali Katch G2: prijs en leveringsinformatie

De Dali Katch G2 is leverbaar in de kleuren Caramel White, Iron Black en Chilly Blue en wisselt voor 399 euro van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE